FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - HERMANNSTADT 4-3

FCSB - HERMANNSTADT 4-3 // VIDEO+FOTO Bogdan Andone, debut cu victorie în Liga 1! Partidă nebună la Pitești

FCSB - Hermannstadt +14   FOTO
FCSB - Hermannstadt

Articol de - Publicat duminica, 14 iulie 2019 22:54

FCSB a debutat cu o victorie în noul sezon de Liga 1, 4-3 (Coman '23, Hora '30, Man 53, Nedelcu '80 / Tsoumou '45, Dandea '57, Debeljuh 90+3) cu Hermannstadt.

Fiindcă își permite să cumpere aproape toți jucătorii care-i plac din campionatul românesc, Becali a importat o bucățică din Viitorul și ingredientele au venit la pachet cu rețeta lui Hagi. Bălașa, Vână, Nedelcu, Tănase, Coman sunt fecesebiști crescuți în Dobrogea după metoda lui Gică și ei constituie acum miezul formației pe care o conduc Gigi din fața televizorului și Bogdan Andone de pe bancă.

A îmbunătățit atacul, a șubrezit apărarea

Dintr-un atacant faimos mai mult pentru simulări completate cu cerșetorie, Florin Tănase s-a transformat într-un mijlocaș inspirat, creativ, capabil să dirijeze și să lumineze jocul. Andone i-a găsit un loc în 4-3-3, l-a coborît față de poziția pe care o ocupa Florin la Viitorul și în perioada trecută de la FCSB.

Tănase a schimbat situația după 20 de minute în care sibienii dominaseră, vicecampioana fusese obligată să încerce lovituri doar pe contraatac. Căpitanul l-a deschis frumos pe Mihai Roman pe dreapta, extrema a avut o parcelă suficientă cât să accelereze și apoi i-a potrivit mingea lui Coman pentru golul de 1-0. Florinel a continuat desfășurarea cu un assist pentru Ioan Hora, de 2-0.

+15 FOTO

Cu un singur închizător pe teren, Filip sau Nedelcu, FCSB avansează mai ușor când are mingea, balonul curge pe la mai mulți fotbaliști tehnici. Dispariția unui mijlocaș defensiv, față de strategia din sezoanele trecute, îi încurajează și pe adversari să atace fără mari piedici. Fundașii nu sunt nici ei cei mai siguri.

Copii și copilării

Belu a încercat să respingă pe spate și i-a așezat mingea adversarului Cordea. Faza a continuat cu o pasă pentru Popovici, blocat de Vlad. Caiado a avut apoi ocazia unui șut de la 7 metri de poartă, doar că n-a nimerit balonul. Tsoumou a pedepsit la un moment dat șubrezenia defensivei roș-albaștrilor. Dandea avea să înscrie și el în urma unui corner pe care Hora l-a respins cam iresponsabil, a aruncat mingea în mijlocul careului.

Între golurile Sibiului, Tănase a mai creat o reușită a FCSB, l-a lăsat pe Man singur cu goalkeeperul Cristiano și internaționalul de tineret a finalizat ca la penalty, a plasat balonul în colțul din dreapta. Rețeta de la Ovidiu a fost completată cu un condiment: a dat și Nedelcu un gol, dintr-o pasă a lui Vână. Becali a cumpărat cu bani o poțiune din știința Regelui. Pentru moment rezultă trei puncte dintr-un amestec de faze sclipitoare și apărare naivă.

FCSB - Hermannstadt 4-3

  • Au marcat: Coman '23, Hora '30, Man 53, Nedelcu '80 / Tsoumou '45, Dandea '57, Debeljuh 90+3

Click aici pentru LIVE + statistici

Vezi VIDEO de la meci

FCSB: Vlad - Belu, Cristea, Planic, Bălașa - Filip, Vână, Roman - Tănase, I. Hora, Coman
Rezerve:
Bălgrădean - Nedelcu, Dumitru, Popescu, Perianu, Oaidă, Man
Antrenor:
Bogdan Andone

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, Dandea, Luchin, Popovici - Dumitriu, Cordea, Dâlbea, Caiado - Tsoumou, Sîntean
Rezerve: Novo - Tătar, Stoica, Petrescu, Yazalde, Debeljuh, Buzan
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) // Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj), Mihai Marica (Bistrița)

Stadion: „Nicolae Dobrin” - Trivale (Piteşti)

Bogdan Andone a surprins cu alegerea echipei de start. Ionuț Vînă a fost trimis pe teren la câteva zile de la transfer. În schimb, pe banca de rezerve au fost lăsați trei oameni care au impresionat în startul sezonului, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă și Denis Man. 

VEZI ȘI:

Croitoru plânge după Fabbrini, Fulop și Oaidă: „Cu ei eram mult mai puternici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (198)
aress123
aress123  •  15 Iulie 2019, 12:01
Postat de Eugen Iustin pe 15 Iulie 2019, 09:54

Te referi la penalty-ul primit gratis de Sibiu? Sau la galbenul primit degeaba de Nedelcu pentru ca ia luat mingea adversarului?

Mai e si un rosu, transformat in galben pentru Sibiu. In general a fost un arbitraj inclinat usor catre Sibiu, dar agitatorii talpanisti incep un nou sezon cu blatistul in frunte.

blatistu49
blatistu49  •  15 Iulie 2019, 10:13
Postat de Eugen Iustin pe 15 Iulie 2019, 09:54

Te referi la penalty-ul primit gratis de Sibiu? Sau la galbenul primit degeaba de Nedelcu pentru ca ia luat mingea adversarului?

nu i vb de penalty dar arbitraj scmecheresc daca si cu SIBIUL iti trebe ajutor la s o balta atunci

771545396317549
Eugen Iustin  •  15 Iulie 2019, 09:54
Postat de blatistu49 pe 15 Iulie 2019, 09:05

incepi iarasi arbitrajele pro fcsb iste jalnice Sibiu a f mai buna

Te referi la penalty-ul primit gratis de Sibiu? Sau la galbenul primit degeaba de Nedelcu pentru ca ia luat mingea adversarului?

Vezi toate comentariile (198)
Comentează