FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A aflat de la televizor că nu va mai juca la FCSB: „Eram conștient de asta, după spusele patronului”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 12:49 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 13:06

Andrei Marc (27 de ani) a ajuns în vara lui 2019 la FCSB, dar rezistat doar o lună, bifând două partide pentru echipa roș-albastră.

Acum, fundașul Concordiei Chiajna a vorbit despre scurta sa perioadă la FCSB și dezvăluie că și-a dat seama că nu va mai juca la formația roș-albastră după ce a văzut declarațiile date de Gigi Becali.

„Mi-a explicat (n.r- Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul echipei în acel moment) de ce nu se bazează pe mine. Am avut o discuție și cu Narcis (n.r – Narcis Răducan, team managerul echipei).

Dar nu a fost o problemă asta atunci la FCSB, Chiar eram conștient atunci că nu voi mai juca, după spusele patronului la televizor. 

A fost în vestiar când am avut meci în Portugalia (n.r- Guimares –FCSB 1-0) pentru calificare, dar nu a discutat cu mine. Vorbea cu băieții, le ura baftă la meci, ”a spus Andrei Marc pentru Prosport.

Am o echipă care trage la campionat acum. Vina e a mea, îmi asum eu vina, nu dau vina pe nimeni. A fost lipsă de profesionalism în conducere, altfel nu se explică.  M-au mulțumit Planic și cu Panțîru, care și-a dat viața, nu ai ce să le reproșezi. Cine altcineva? O să plece cine trebuie să plece. Ce avem nevoie de atâția jucători. De exemplu, Marc, polonezul, Belu, chiar și Salomao pot să plece. Avem prea mulți jucători 
– Gigi Becali, după Guimaraes – FCSB 1-0

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un om cheie pentru FCSB face dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert: „Erau călduțe. Am vrut să facem un pic de «băşcălie»”

Becali s-a săturat! Ultimele vești l-au enervat teribil: „Scot echipa de pe teren!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
luciann
luciann  •  05 Martie 2021, 15:23
Postat de cj666 pe 05 Martie 2021, 15:16

https://realitateasportiva.net/video-uluitor-valeriu-argaseala-a-recunoscut-ca-fcsb-nu-este-steaua-din-pacate-asta-e-adevarul/#ziarecom

Ce sa spun, "marele" stelist Argăseală!:))) O alta sluga la palat...

cj666
cj666  •  05 Martie 2021, 15:16
Postat de dakesis pe 05 Martie 2021, 15:16

FaCeSpumeBecali

https://realitateasportiva.net/video-uluitor-valeriu-argaseala-a-recunoscut-ca-fcsb-nu-este-steaua-din-pacate-asta-e-adevarul/#ziarecom

dakesis
dakesis  •  05 Martie 2021, 15:16

FaCeSpumeBecali

Vezi toate comentariile (4)
Comentează