FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Transfer pentru grupe! FCSB are pe listă jucătorul lunii în fotbalul românesc: „Suntem deschiși, dar 500.000 de euro e prea puțin”

Marius Ștefănescu +15   FOTO
Marius Ștefănescu

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2022 11:43 / Actualizat vineri, 12 august 2022 11:43

FCSB l-a trecut pe lista de transferuri pe Marius Ștefănescu (23 de ani), extremă stânga la Sepsi OSK.

UPDATE ora 11:15 - Gigi Becali: „E bun, dar Sepsi ar cere 800.000 de euro”

Chestionat la Pro Arena pe seama posibilului interes pentru Ștefănescu, Becali a negat în primă fază, invocând imposibilitatea ca Marius să joace pentru FCSB în play-off-ul Conference League, apoi a sugerat că ar fi o problemă de preț:

„Ce să fac cu un jucător care nu poate juca în Cupele Europene? Ce jucători iau eu acum - poate o să iau și astăzi unul sau doi - iau pentru a completa echipa, pentru Cupele Europene. E bun, dar ce să faci, să mergi la Sepsi și să ceară 700.000 sau 800.000 de euro pe el?”

Pe poziția de extremă, pe care Ștefănescu evoluează de obicei, FCSB îi mai are la dispoziție în dreapta pe Andrei Cordea și David Miculescu, iar în stânga pe Octavian Popescu și Florinel Coman. Ștefănescu poate evolua și ca fundaș lateral. 

Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”
FCSB
Becali a sunat un patron din Liga 1 imediat după meciul cu Dunajska Streda: „Îți dau 500.000 de euro pe el, «înnebunește» fundașii!”

Știrea inițială - „FCSB s-a interesat de prețul lui Marius Ștefănescu prin niște agenți”

FCSB a avut o campanie activă de achiziții, pe care se regăsesc și jucători de atac precum David Miculescu și Bogdan Rusu, dar vicecampioana nu se oprește aici.

Gigi Becali vrea să-l transfere și pe Marius Ștefănescu, extremă dreapta și jucător de bază la Sepsi OSK. Despre interesul roș-albaștrilor pentru Ștefănescu a vorbit în premieră Vlad Măcicăşan, moderator la postul Prima Sport

„Steaua nu ne-a întrebat direct, dar s-au interesat prin niște agenți de preț. A existat așa, câte o întrebare. Suntem deschiși, dar nu pentru orice sumă. 500.000 de euro cu siguranță nu este suma corectă”, a precizat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi OSK, pentru GSP.ro. 

Chestionat la Orange Sport pe seama acestui posibil transfer, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a transmis că Ștefănescu nu este un obiectiv imediat, întrucât nu ar avea drept de joc pentru roș-albaștri în play-off-ul Conference League, dar nu a închis ușa posibilității unui transfer pe viitor:

„Ștefănescu nu are drept de joc pentru noi în play-off, nu s-a pus problema. Pentru noi play-off-ul este existențial”.

Ce spune regulamentul din Conference League despre situația lui Ștefănescu

Articolul 44.6 din regulile UEFA Europa Conference League spune că „un jucător nu poate juca în Europa Conference League pentru mai mult de un club pe parcursul aceluiași sezon. Totuși, un jucător utilizat în prima, a doua, a treia rundă preliminară sau play-off-ul competiției are dreptul să joace în Europa Conference League pentru alt club DIN faza grupelor”.

Ștefănescu nu a jucat în „dubla” cu Djurgarden din turul 3 preliminar, dar a fost integralist în manșa tur din turul 2, la 3-1 cu Olimpija Ljubljana.

Promovat de Sepsi OSK la prima echipă a clubului în vara lui 2019, la 20 de ani, Marius Ștefănescu, care va împlini 24 de ani pe 18 august, a înscris 17 goluri și a oferit 12 assisturi în 112 meciuri pentru covăsneni.

VIDEO » Ioan Andone, după FCSB - Dunajska Streda

Mai multe știri despre FCSB: 

Numărul de spectatori spune totul » FCSB e Steaua! Întrebarea e: cine e CSA Steaua?

Imaginile de la FCSB - Dunajska Streda care l-au șocat pe MM: „Sunt de 20 de ani la Steaua, dar n-am mai trăit așa ceva”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
taiwankong
taiwankong  •  12 August 2022, 15:08
Postat de carol_k pe 12 August 2022, 10:26

Lui Becali trebuire sa-i vinzi cu 1,5 mil plus 30% din viitorul transfer. NU VREA, TRIMITE-L LA PLIMBARE. El alege ce-i mai bun pe foarte putini bani si zice ca-i destept, ca stie fotbal. Asta din cauza "mamaligilor" de la echipele mici, care cedeaza prea usor. Ori se dau bani negri, aici e alt domeniu, poate se intereseaza cineva ca nu traim in jungla Amazonului.

esti efectiv de o prostie crunta. deci kfr a transferat de doar 300 de mii de euro al doilea golghter al tari de la viitorul care a jucat in playoff si tu spui ca Steaua din liga 1 ar trebui sa dea 1,5 milioane de euro pe un jucator de la o echipa de mijlocul clasamentului care are 24 de ani. pentru oameni ca tine ar trebui interzis dreptul de vot.esti efectiv prost de nu stiu cum poti sa respiri.

c23655
c23655  •  12 August 2022, 12:51
Postat de carol_k pe 12 August 2022, 10:26

Lui Becali trebuire sa-i vinzi cu 1,5 mil plus 30% din viitorul transfer. NU VREA, TRIMITE-L LA PLIMBARE. El alege ce-i mai bun pe foarte putini bani si zice ca-i destept, ca stie fotbal. Asta din cauza "mamaligilor" de la echipele mici, care cedeaza prea usor. Ori se dau bani negri, aici e alt domeniu, poate se intereseaza cineva ca nu traim in jungla Amazonului.

Mai bine cumperi pe banii guvernului.

rottwailer
rottwailer  •  12 August 2022, 10:47

Nea Gigi, lasa si un roman sa joace pe acolo...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează