FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

De neînțeles » Pintilii e judecat la Comisii, dar LPF îl premiază și îl numește antrenorul etapei: „Cădem în derizoriu”

Mihai Pintilii, antrenorul de la FCSB // foto: Imago Images
Mihai Pintilii, antrenorul de la FCSB // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 21:02 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 22:20

Liga Profesionistă de Fotbal l-a numit pe Mihai Pintilii (38 de ani) antrenorul etapei 24 din Superligă, deși acesta este angajat la FCSB ca delegat, motiv pentru care a fost reclamat la Comisia de Disciplină.

De neînțeles: Mihai Pintilii n-are carnet de antrenor, a fost reclamat de Școala Federală de Antrenori la Comisia de Disciplină pentru că se comportă ca un antrenor, deși n-are voie, dar LPF îl premiază!

„Cazul Pintilii” a fost chiar luni pe masa Comisiei, dar verdictul a fost amânat.

Cu toate acestea, LPF l-a desemnat pe Pintilii cel mai bun antrenor al etapei 24 din Superligă, în care FCSB a învins-o pe CFR Cluj chiar în Gruia, scor 1-0.

Panduru și Moldovan propun un fotbalist din Liga 1 în Premier League: „Extraordinară cursă! Ce Cucurella? Luați-l pe el!”
PROPUNERE
Panduru și Moldovan propun un fotbalist din Liga 1 în Premier League: „Extraordinară cursă! Ce Cucurella? Luați-l pe el!”

LPF l-a ales pe Mihai Pintilii antrenorul etapei 24 din Superligă

Alegerea LPF a stârnit o întrebare firească: cui trebuie atribuite meritele victoriei? Lui Pintilii, cel care pregătește în realitate echipa, sau antrenorului principal din acte, Leo Strizu?

„Cei de la LPF știu exact ce se întâmplă la FCSB. N-aveau cum să-l numească pe Strizu antrenorul echipei, sau pe Filip. Cădem în derizoriu dacă spunem că nu Pintilii pregătește echipa. Atunci pe cine să punem antrenorul etapei?”, s-a întrebat fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu n-a fost de acord: „N-ai cum, tu, Ligă, care te lupți și zici că ăsta nu poate fi antrenor, că n-are calitate, să-l pui cel mai bun antrenor! Are toate libertățile pentru a fi antrenor? Face el schimbările?”

Îl felicit pe Pintilii pentru cum a pregătit echipa cu CFR și pe Gigi pentru că nu a reacționat. (n.r. - nu a făcut schimbări)

- Ilie Dumitrescu

FCSB are și 2 jucători în echipa etapei, pe portarul Ștefan Târnovanu și mijlocașul Malcom Edjouma.

  • Echipa etapei 24: Târnovanu (FCSB) - Onea (Rapid), Larie (Farul), Șeroni (FC Botoșani), Borza (Farul) - Edjouma (FCSB), Albu (FCU Craiova), Bahassa (FCU Craiova) - Neguț (Chindia), Dugandzic (Rapid), Mailat (FC Botoșani). Antrenor: Mihai Pintilii (FCSB)

VIDEO: Gigi Becali, impresionat de jocul din CFR Cluj - FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

Acționarul Rapidului pune oltenii în gardă: „La prima abatere, evacuați!”

Adrian Mititelu, amenzi-record din cauza galeriei lui FCU Craiova: „Atât avem de plătit către FRF!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Februarie 2023, 13:35

Vedeti de ce Dinamo in Liga 2 ????? Nu au pus la punct *** din toate domeniile (inclusiv de la Liga si LPF) .....meritau lasati repetenti !!! Sper sa isi revina , dar cand si in casa lor canta altii (vezi spaniolii care au capusat clubul ) nu prea vad sa ii ajute UNIVERSUL si Energiile lui !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Februarie 2023, 13:29

Asta e ca si cum in MEXIC il premiaza presa pe EL CHAPO cel mai bun mexican !....ce el nu are dreptul sa fie premiat?.......Sau OMW cea mai buna firma din Romania ....si daca nu vrea sa dea un ban din ce castiga la statul Roman , dar noi il premiem si ii dam si gazele din Marea Neagra .....

muzica
muzica  •  08 Februarie 2023, 12:22

GSP,ati remarcat JOCUL SI REZULTATELE FCSB-ULUI,de cand este antrenata de Pintilie ?!Atunci...chestia ca n-are carnet de antrenor,este numai la noi neadmis carnetul lui Pinti din Moldova !Daca UEFA il recunoaste,atunci LPF este mai catolica decat Papa ?!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează