FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // MM Stoica s-a întors la FCSB! Gigi Becali și-a trimis bodyguarzii ca să le impună ultrașilor pacea

Articol de - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 14:28

Mihai Stoica, 54 de ani, lucrează din nou pentru FCSB, deocamdată neoficial, după ce și-a anunțat plecarea de la club, în luna august.

Surse GSP din cadrul clubului roș-albastru au dezvăluit că Mihai Stoica a venit în ultimele două zile baza FCSB din Berceni și s-a implicat în treburile clubului. 

Pentru moment, Gigi Becali nu dorește să facă un anunț oficial. Patronul echipei se teme de o reacție negativă a fanilor. În trecut, aceștia s-au bucurat de plecarea lui MM și de venirea lui Narcis. 

Totuși, Becali lucrează la o împăcare între Stoica și fani. Omul de afaceri și-a trimis bodyguarzii în peluză să discute cu suporterii și să le transmită că Mihai Stoica nu trebuie contestat, pentru că are o problemă de familie și trebuie ajutat.

Astfel, MM va continua cel puțin în următoarea perioadă să fie o prezență discretă la club, în calitate de consilier al lui Becali. 

Sursele GSP dezvăluie că, deși și-a anunțat plecarea în august, MM Stoica a semnat rezilierea contractului abia în octombrie. Prima dată, Stoica a fost manager general, în perioada 2002 - 2007. Ulterior, a revenit la echipă în 2010.

Fanii nu-l vor pe MM 

La începutul lunii noiembrie, 23.755 de cititori ai Gazetei Sporturilor au răspuns la întrebarea „Îl vrei pe Mihai Stoica înapoi?”.  

Doar 18% dintre aceștia au oferit un răspuns favorabil, adică 4.179 de persoane.  Restul de 19.613 de votanți, adică 82% dintre respondenți, au decis că „e mai bine ca Mihai Stoica să continue pauza”. 

Jucătorii l-au cerut înapoi

„Jucătorii mi-au dat mesaje: «Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”, spunea Mihai Stoica la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, în 10 octombrie.

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Vezi și:

VIDEO UPDATE Gigi Becali, audiat două ore la DNA: „Suntem în post și dracii nu stau” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
rjka
rjka  •  20 Noiembrie 2019, 11:42

Ha ha care ultrasi ma cetațeni aia din peluza roșalbastra ,auto intitulati *** ,pardon pra , pai acolo îi regasiți pe bisnitari de bilete si cei care sau vandut lui jiji ,pai normal ca si-a trimis jiji bodyguarzi in peluza ,de fapt bodyguarzi lui jiji conduc acolo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariusdennis
mariusdennis  •  20 Noiembrie 2019, 11:20

Bun asa, tamplaru' si mache manivela vor face performanta impreuna, schimband mainile ????????

octavianus
octavianus  •  20 Noiembrie 2019, 10:47
Postat de Geri Sorin pe 19 Noiembrie 2019, 18:31

«Întoarce-te!» sau «Întorceți-vă!»”,jucatorii te trimiteau inapoi in puscarie,nicidecum inapoi la echipa

oare unde a mai auzit *** asta cu "intoarce-te" ? :))) cred ca i-a trezit amintiri de la dus cand se apleca dupa sapun :)))) si uite ca s-a intors :)))) si jiji se pare ca se intoarce ca tocmai a avut primul interviu "de angajare" la DNA.....sigur ia postul la poarta alba si il scoate gica iar la treaba prin curte.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează