FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Explicația pentru scăderea de formă a lui Octavian Popescu: „Poate e prea mult”

Octavian Popescu (centru), în Sepsi - FCSB 1-1 // foto: Imago
Octavian Popescu (centru), în Sepsi - FCSB 1-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 15:03 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:09

Victor Becali (59 de ani) pune scăderea de formă a lui Octavian Popescu (18) pe seama oboselii pe care tânărul jucător de la FCSB ar fi acumulat-o.

Octavian Popescu, fotbalistul despre care Gigi Becali a declarat că „joacă îngerii pentru el”, a fost cel mai slab jucător de la FCSB în ultimele două etape, cu Craiova (0-0) și Sepsi (1-1). Tânărul mijlocaș de bandă a jucat foarte bine după ce a fost promovat la prima echipă de la FCSB, a atras atenția prin productivitatea sa în fața porții, dar în ultima vreme evoluțiile sale au lăsat de dorit. Motivul din spatele acestor fluctuații de formă ar putea fi oboseala acumulată de Popescu, spune Victor Becali, invitatul emisiunii GSP Live de astăzi.

Victor Becali, despre Octavian Popescu: „Poate este obosit”

„E un băiat de 18 ani. A intrat imediat de la juniori la echipa mare, a avut un început foarte bun, este normal ca la vârsta lui să existe fluctuații de formă. Poate e prea mult, poate e obosit. Uite, exemplul Mihăilă. A avut probleme cu pubalgia pentru că a fost prea solicitat, s-a acumulat oboseala, s-a comprimat foarte mult programul.

Noi trebuie să vedem calitățile lui Octavian Popescu. Poate avea un declin de formă, se întâmplă la toți jucătorii. Nu știu dacă îl interesează faima, este tot în lumea lui. Tavi este un copil. A fost promovat, a confirmat și a rămas acolo. Poate este prea mult pentru el, poate este obosit. Preparatorii, antrenorii știu mai bine. 

Nu este o mare nenorocire, orice copil la vârsta lui poate avea o formă mai slabă. Nu putem spune că nu este bun în meci, nu întotdeauna îți iese jocul”, a spus Victor Becali la GSP Live. 

25 de meciuria adunat Popescu la FCSB în acest sezon. În total, 1.727 de minute jucate, o medie de 69,08 minute / meci

Octavian Popescu, cel mai slab de la FCSB cu Sepsi

Atacantul de 18 ani a avut un index InStat, adică media tuturor realizărilor și nerealizărilor din timpul meciului, de numai 218. Niciun alt jucător al oaspeților n-a fost atât de jos. Implicarea sa în joc a fost dezastruoasă. Niciun șut pe poartă, niciun șut pe poartă, nicio ocazie de gol creată.

În plus, a pierdut nu mai puțin de 12 baloane, iar procentajul de dueluri câștigate a fost cel mai scăzut de la FCSB: numai 25%, adică unul din 4 dueluri i-a revenit lui Tavi Popescu. Și în privința driblingurilor a fost o deziluzie. A încercat să-și depășească adversarul de 3 ori astfel și n-a reușit niciodată!

Mai multe știri despre FCSB:

„Minunea” Octavian Popescu s-a plictisit de fotbal! Preferatul lui Becali de la FCSB e tot mai slab

FCSB, favorită în play-off?! Pe ce se bazează jucătorii lui Petrea + premieră la finalul sezonului regulat din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
balaur
balaur  •  13 Aprilie 2021, 00:07
Postat de orlick pe 12 Aprilie 2021, 20:11

In ultimele doua etape, Popescu a dat pasa de gol și trebuia să primească un penalti. Eu cred ca e destul de bine, mai ales ca arbitrii tolerează meci de meci intrările dure.

Asa este, gigistule :))

orlick
orlick  •  12 Aprilie 2021, 20:11

In ultimele doua etape, Popescu a dat pasa de gol și trebuia să primească un penalti. Eu cred ca e destul de bine, mai ales ca arbitrii tolerează meci de meci intrările dure.

elgabri
elgabri  •  12 Aprilie 2021, 19:47

A facut si el 2-3 simulari si prostimea a crezut ca e fotbalist !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează