FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, tot mai aproape să rateze încă un transfer! FCSB, șanse mici să-l aducă Bilal Aissa Laidouni: „Am vorbit cu agentul meu”

Bilal Aissa Laidouni
Bilal Aissa Laidouni

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 15:01

Bilal Aissa Laidouni, mijlocașul francez cu origini algeriene, 22 de ani, pare tot mai departe de FCSB.

Deși Gigi Becali și cei de la FC Voluntari s-au înțeles pentru transferul lui Laidouni, pentru 150.000 de euro, mutarea a intrat în impas susține patronul FCSB, din cauza impresarului  Liubliana Nedelcu. (Detalii AICI)

Laidouni a revenit în țară, în tricoul lui FC Voluntari, și a vorbit despre situația sa și de interesul celor de la FCSB.

„Eu sunt în continuare la Voluntari. Am vorbit cu agentul meu, am încredere în el şi vom vedea. Eu m-am antrenat bine cu Voluntari, sunt pregătit pentru sezonul care urmează.

FCSB este o echipă mare, cu jucători extraordinari, dar sunt concentrat pe pregătirea mea şi vom vedea ce va fi”, a declarat Laidouni pentru TV Telekom Sport. 

6 goluri,3 pase decisive, 9 galbene și un „roșu” a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari

Citește și:

Liubliana Nedelcu, impresarul lui Laidouni, i-a răspuns lui Gigi Becali: „Jucătorul nu e mulțumit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mioriticul
mioriticul  •  06 Iulie 2019, 18:12

Jiji nu mai cumpara nimic. Cel tirziu de ieri ciobanul interlop pregateste exitul

7manuel
7manuel  •  06 Iulie 2019, 18:09

Nu cred nici eu ca Steaua are nevoie de acest Laidouni. Gigi mai bine s-ar gandi sa acopere postul de fundas stanga, dublura fundasului dreapta si aducerea unui varf peste ceea ce avem acum.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Iulie 2019, 17:37

Pentru mine este de neinteles ambitia lui Becali de a-la cumpara pe Laidouni. Unde ar trebui sa joace Lidouni la FCSB? In locul lui Pintilii? In locul lui Nedelcu? In locul lui Ovidiu Popescu? In locul lui Filip?Si daca Bogdan va implementa sistemul 4-3-3 Laidouni nu prea ar avea loc, mai ales ca s-a dovedit ca jucatorul este extrem de individualist si... are toane! Spre deosebire de Laidouni, Vana este o achizitie valoroasa pentru ca este un jucator gen Pintilii, astfel ca mai bine mai da 300.000 lei si il ia pe Vana de la Viitorul, jucator care in mod sigur va fi component al nationalei mari in viitorul foarte apropiat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează