FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, scrisoare URGENTĂ către CCA: „Ei doi să nu ne mai arbitreze!” » Cum va răspunde Comisia

Conducătorii FCSB au trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri +34   FOTO
Conducătorii FCSB au trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri

Articol de , , - Publicat marti, 02 martie 2021 07:26 / Actualizat marti, 02 martie 2021 07:44

Conducătorii FCSB au trimis o scrisoare către Comisia Centrală de Arbitri. Vor să nu-i mai aibă la centru pe cei doi arbitri învinuiți de erori grave și să fie primiți în audiență la Vassaras, șeful CCA.

Plângerile din media ale FCSB au fost completate cu o scrisoare pe care clubul lui Becali a trimis-o către Comisia Centrală de Arbitri. În mare, roș-albaștrii s-au plâns și în mod oficial de aceleași lucruri pe care le-au pronunțat la TV. Ce au adăugat: ei solicită o întâlnire cu Kiros Vassaras, președintele CCA, pentru o discuție care ar confirma ideea că FCSB e o echipă defavorizată, așa cum au insistat recent Becali și Mihai Stoica în declarațiile din public.

FCSB strigă: „Fără Kovacs, fără Popa!"

Clubul a formulat și o listă cu faze pe care le consideră judecate greșit de către brigăzile pe care le-a avut în meciurile din campionat. Și a repetat în scris ceea ce susținuse în emisiunile televiziunilor: „Să nu ne mai arbitreze Istvan Kovacs sau Cătălin Popa!".

Pe Kovacs, FCSB îl consideră un arbitru apropiat de CFR, deci potrivnic. Mihai Stoica a insistat recent într-o emisiune de la DigiSport că Istvan, al doilea cel mai bine cotat arbitru român pe lista FIFA, ar locui în Cluj, de fapt, deși figurează pe lista Comisiei Centrale ca arbitru din Carei. Faptul că locuiește în Cluj l-ar face incompatibil pentru delegarea la partide ale CFR-ului și la meciuri ale formațiilor cu care campioana concurează pentru păstrarea „coroanei".

Dorința FCSB, imposibil de îndeplinit

O solicitare nu poate să fie îndeplinită, în mod sigur: eliminarea lui Kovacs și a lui Popa de la meciurile FCSB-ului. În trecut le era permis cluburilor să numească arbitri pe care nu îi doreau și aceia nu mai erau delegați la partidele lor. Acum nu mai e posibil, nicio echipă nu mai are dreptul să refuze vreun arbitru.

Roș-albaștrii au un scor negativ al greșelilor pe care le-au comis arbitrii, în mod surprinzător, dată fiind tradiția de echipă care mai des beneficia de erori decât era penalizată. De opt ori au greșit arbitrii în favoarea FCSB și de nouă ori au penalizat eronat trupa lui Becali. E o situație pe care Gigi și MM o tratează ca pe o conspirație, de aceea speră ei să discute direct cu Vassaras.

De la Istvan Kovacs nu te aștepți să facă prostii, doar că aroganța lui îl face de fiecare dată să pară intangibil! Știe cineva că Istvan stă de ani de zile în Cluj, deși el apare pe listă ca un arbitru din Carei?

De la Cătălin Popa te aștepți să facă prostii, doar că nu e normal să le comită în aceeași direcție! E inexplicabil cum Popa a mai fost delegat după ce viciase meciul UTA-Dinamo! Așa a ajuns să ne arbitreze pe noi cu Hermannstadt și să vicieze încă un rezultat!

Mihai Stoica, la DigiSport

Gigi Becali: „Ne arbitrează șmecherește!"

Becali s-a plâns de prestația brigăzii și după ce echipa lui a câștigat la Botoșani, 2-0. „Am avut două faze. Am avut faza când a dat fault în atac la Miron. A dat fault în atac la mișto, șmecherește a dat, în loc de penalty pentru noi. Avem de două ori penalty în meci și nu dă niciunul. L-a luat în brațe pe Miron și Miron s-a debarasat de adversar. Încearcă ei șmecherii, dar degeaba. Cred că e dată o direcție, din discuțiile pe care le-am mai avut. Dacă trei meciuri la rând ai penalty și nu primești niciunul, dar se dă pentru adversar, cum a fost în meciul cu Hermannstadt, ce să mai zici? Am văzut acum că Șeroni a băgat mâna în minge și nu s-a dat nimic, la fel cum a fost și la Camora, în meciul nostru cu CFR", a comentat patronul FCSB la DigiSport.

+30 FOTO

Fug de Kovacs de șapte ani

Istvan Kovacs nu e un arbitru nou-apărut pe lista indezirabililor FCSB-ului, Becali și oamenii lui s-au referit la acest arbitru ca la un adversar încă din urmă cu șapte ani, când el a condus o partidă pe care roș-albaștrii au pierdut-o la Târgu Mureș, cu 0-1. Atunci a existat o fază în care Gabriel Mureșan, de la ASA, l-a lovit cu cotul pe Rusescu și i-a fracturat un pomete. Atacantul a absentat o lună și jumătate din cauza contactului. Kovacs nu l-a eliminat pe Mureșan, a ignorat violența intervenției. Becali a insistat des de atunci că Istvan ar presta la fiecare meci al echipei lui ca un adversar croit s-o încurce pe FCSB.

Valeriu Iftime le răspunde rivalilor care acuză o prietenie între FC Botoșani și FCSB: „Îndreptați-vă mintea și filosofia!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Armata plătește ca Gigi Becali! Salarii exuberante la CSA Steaua » Petrea și MM Stoica, invidioși pe lefurile lui Oprița și Ogăraru

De ce nu are Octavian Popescu meciuri la loturile naționale » Povestea convocărilor refuzate, spusă de oficialul FRF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
mehighms
mehighms  •  04 Martie 2021, 07:21
Postat de zorrozabal pe 02 Martie 2021, 20:01

!

cat poti fi de frustrat :))))))))))))

zorrozabal
zorrozabal  •  02 Martie 2021, 20:01
Postat de zorrozabal pe 02 Martie 2021, 11:23

Cele vreo 3-4 echipe care au mai ramas neincorporate in cooperativa lui Becali,ar trebui sa contraatace si ele la impertinenta lui Becali si MM Stoica de a acuza arbitrajele-TOCMAI EI-si sa trimita si ele o scrisoare comuna catre Vassaras prin care sa propuna modificarea regulamentului in sensul sa se permita arbitrilor de centru ca atunci cand sunt pusi in situatia de a „juca”-fara voia lor-in„filme artistice”-cum a fost cel de la Botosani-sau cel cu Astra,sau cel cu Chindia(de fapt majoritatea meciurilor fcsb-ului),deci sa permita arbitrilor sa...fluiere sfarsitul parodiei!

!

parpalache
parpalache  •  02 Martie 2021, 19:57
Postat de florar pe 02 Martie 2021, 11:31

Iti pierzi mintile cu ura aratata....Eu am scris mai jos si repet pentru tine....Exista un meci in care un arbitru sa greseasca de 7 ori grav intr-un singur meci contra unei echipe?Exista contracandidata a Stelei care in meci direct sa aiba 3 goluri scoase din poarta sau doua penaltyuri clare neacordate????Arbitrul cu 7 greseli este Kovacs....Tu stii macar o greseala grava pentru Steaua venita din partea astuia?Sau asta greseste grav doar contra Stelei?Pai campionatul asta au fost doua meciuri in care expertii au spus ca Kovacs a gresit contra Stelei ...Tu vrei sa fie 10???

1.-Acea echipa in care arbitrii au liber sa o fure pe fata,a fost si este Dinamo!Doar Dinamo Bucuresti!Daca insinuezi ca echipa jupanului Ligii 1 ar fi aia,*** ***!2.Dab Coltzescu a scos mingea din poarta(cand nu se facuse„baiat bun”cum este acum!Dar nu de 3 ori si numai de doua ori(in meciul Astra- fcsb)!Adica exact de tot atatea ori ca cuviosul Tudor intr-un meci fcsb-CFR,decisiv pentru titlu!Victima fiind CFR!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close