FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // NOTE GSP: Florinel Coman, Gnohere și Florin Tănase, cei mai buni în meciul stricat de Hotațiu Feșnic » Cât a primit arbitrul

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 09:01

FCSB s-a impus aseară contra lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1, într-un meci marcat de greșeala de arbitraj a lui Horațiu Feșnic, care a acordat gratuit un penalty pentru gazde la scorul de 0-1.

Trei jucători s-au evidențiat în mod special din echipa lui Bogdan Vintilă: Harlem Gnohere și Florin Tănase, marcatorii golurilor roș-albaștrilor, au primit nota 7, aceeași cu care a fost notat și Florinel Coman, cel mai periculos jucător pe durata primei reprize. 

La capitolul dezamăgiri, doi titulari ai FCSB-ului au jucat execrabil: Răzvan Oaidă și Adi Popa au primit 4, ultimul fiind schimbat la pauză cu Dennis Man. 

Eroul negativ al disputei de aseară a fost însă arbitrul Horațiu Feșnic, care i-a băgat pe roș-albaștri în joc cu penalty-ul dictat eronat în minutul 56, cel prin care Gnohere a egalat. GSP l-a notat pe Feșnic cu nota 3. 

Din tabăra oaspeților, Goran Karanovic, marcatorul golului, a fost cel mai bun jucător, acesta primind nota 7. 

Vezi și: 

Gigi Becali, confruntat în direct cu imaginile cu Mache: „Mă penalizează cineva? Dați-mă la comisii, la FRF, la Ligă și la UEFA”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
nume1993
nume1993  •  06 Noiembrie 2019, 17:44

Gogomanule, tanase a zis la misto, dar e greu cand esti asa ingust la minte si tot ce te intereseaza e sa te iei de o anume echipa... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  04 Noiembrie 2019, 18:26

In urma cu vreo 5 ani, Poli Timisoara era in liga a doua si juca un meci la Caransebes. La un moment dat Poparadu de la timisoreni, este faultat grosolan de un fundas al gazdelor. Chiar in careul de 16 m. Fundasul echipei din Caransebes, in loc sa degajeze mingea, il loveste in picior cu toata puterea pe timisoreanul Poparadu. Putea sa-l accidenteze foarte grav. Dar stupoare! Arbitrul Sfeshnic, aflat la citiva metri de faza, dicteaza...cartonas galben impotriva lui Poparadu! Pt simulare! Culmea nesimtirii! Ce mai cauta astfel de indivizi penali in arbitrajul romanesc? Pina cind?

100002473541087
Danut Ognean  •  04 Noiembrie 2019, 16:47

de ce nu ziceti cati bani a primit sfesnic de la gigi

Vezi toate comentariile (43)
Comentează