FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // VIDEO Prima reacție a lui Florinel Coman despre interesul lui Manchester City + Becali: „Trebuie să ne salveze, ca Maradona pe Napoli”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 00:11

FCSB a trecut de Sepsi, scor 2-1. Florinel Coman (21 de ani) a comentat în premieră interesul anunțat în presa engleză din partea lui Manchester City. 

„Sincer, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. Trebuie să rămân concentrat la treaba mea. A fost o surpriză plăcută să citesc de interesul lui City, dar suntem în plin campionat, joc la Steaua și trebuie să dau totul pe teren aici.

Cred că datorită muncii am ajuns la acest nivel. Mai devreme sau mai târziu se văd rezultatele. Dacă nu mă ajutau ședințele de mental coaching, nu mai mergeam. Toate lucrurile mă ajută. Sper să o țin tot așa și să câștigăm tot mai multe meciuri. Nu este nicio rețetă pentru prestațiile mele. Doar seriozitate”, a declarat Florinel Coman la TV Telekom Sport. 

Gigi Becali e sceptic în privința unui transfer în acest moment al carierei lui Coman.

„Există interes, există de mai mult timp. Ca să îl ia City, trebuie ca echipa mea să fie pe locul 1. Coman trebuie să salveze FCSB cum a făcut Maradona cu Napoli.

Dacă îi cer 10 milioane de euro lui City, nu îl mai ia. De aceea cer eu 30.

El crește din 10 în 10. Pe ei nu îi interesează că dau 30, 20, 70, 90. Pe ei îi interesează ca jucătorul să fie supervaloros. Coman, la 24 de ani, o să valoreze 300 de milioane, ăia nu sunt proști. Eu nu cred că pleacă în iarnă. Ei nu vor să ia un jucător cu care să se păcălească. El trebuie să dea gol la echipa națională, să mai dea la FSCB câteva goluri, să ajungem în Champions League”, a precizat Becali la TV Digi Sport. 

VEZI ȘI: 

FCSB - SEPSI // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan dezvăluie strategia de transferuri din iarnă: „Sunt 10 echipe care s-ar interesa de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
734735283533540
Ovidiu Pop  •  04 Noiembrie 2019, 12:51

"Joc la Steaua" HHAHAHHAHAHHAHAHAH, manelist prost. Nici macar nu stie la ce echipa joaca. Dar mai mult ca sigur a primit comanda de la *** sa tot foloseacsa numele Steaua cand vorbeste. Vai de capul vostru de inculti. Steaua = CSA, Steaua=CCE 86. Voi sunteti si veti 0. *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adytza74
adytza74  •  04 Noiembrie 2019, 12:42
Postat de blatistu49 pe 04 Noiembrie 2019, 10:16

ba i FCSB nu e STEA confuzi marfa cu...plus transferurile astea sunt niste glume

M-am referit la ce a vandut Jiji. Nu am treaba cu "cine-i steaua adevarata (prea luminata) .Sa fie la ei acolo.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Noiembrie 2019, 10:42
Postat de Christian Ciuca pe 04 Noiembrie 2019, 10:16

io zic ca ia peste 20 cu ochii-nchisi, dupa meciurile cu suedezii si spaniolii va valora dublu, cel putin 40. mai vorbim, ca mult n-a mai ramas, citeva zile, d-aia nu se pronunta Becali, s-a pus in stand-by ca stie valoarea lu Coman, abia asteapta meciurile cu Spania si Suedia, vor fi multi scouteri cu ochii pe el.

eu sunt de parere ca nu o sa primeasca nici o oferta de la City. are ceva baiatu' da' e departe de ce vrea City de la un tanar. ai dreptate, ne dam toti cu parerea, mai sunt cateva zile si vom vedea cine intelege fotbalul din ziua de azi si cine nu.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează