FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI //

FCSB - SEPSI // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan dezvăluie strategia de transferuri din iarnă: „Sunt 10 echipe care s-ar interesa de ei”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 21:24

Înaintea meciului cu Sepsi, Narcis Răducan (45 de ani) a vorbit la Arena Națională despre planurile pe care le are FCSB în perioada de transferuri din iarnă. 

Directorul sportiv al celor de la FCSB a fost întrebat despre o eventuală plecare a lui Claudiu Belu și a lui Alexandru Stan la Astra: 

„În condițiile în care ajungem la un acord de plecare cu vreun jucător, sunt cel puțin 10 echipe care s-ar interesa de ei. Mă feresc însă să trag linie, să dau vreun verdict. Toți fotbaliștii trebuie să fie conectați la obiectivele FCSB până în decembrie. Dacă se ajunge la concluzia că un jucător își pierde timpul aici, ne despărțim. Orice decizie va fi luată cu consimțământul fotbalistului”.

Dinamo e în siguranță

Narcis Răducan a anunțat că dinamoviștii nu sunt o țintă: „Nu e fair-play să anunțăm că vrem jucători de acolo. Nu o să exagerăm să spunem că le dăm o mână de ajutor. Trebuie să avem respect față de acel club și de situația de acolo. Eu cel puțin asta o să fac”.

„Este greu pentru Florinel Coman să prindă un transfer la City. Tocmai de aceea trebuie să se antreneze cât mai bine, să fie puternic mental. Vorbim deja despre altă planetă fotbalistică. Cred că e momentul să începem să dăm iar jucători la echipele mari, Barcelona”
 - Narcis Răducan, director sportiv FCSB

VIDEO Intervenția lui Narcis Răducan:

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Concluzie surprinzătoare trasă de MM Stoica după perioada în care a lucrat cu Becali + Cum a căzut venirea lui Mangia la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
grid
grid  •  03 Noiembrie 2019, 22:59

Un discurs civilizat.

castaway
castaway  •  03 Noiembrie 2019, 22:09

Despre transferul lui Coman la City, este visul unei nopti de toamna. Sa fim seriosi! Cati jucatori a transferat City din campionate de mana a treia? Probabil nici unul. Ei iau jucatori deja consacrati . Jucatori care si-au dovedit calitatea in meciuri din campionate puternice.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează