FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laidouni la FCSB » Ultimele detalii despre cel mai așteptat transfer la echipa lui Becali

Aissa Bilal Laidouni
Aissa Bilal Laidouni

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 12:10

Bilal Aissa Laidouni, mijlocașul francez cu origini algeriene, 22 de ani, este în continuare pe lista celor de la FCSB.

Deși Gigi Becali și cei de la FC Voluntari s-au înțeles pentru transferul lui Laidouni, pentru 150.000 de euro, mutarea a intrat în impas, după cum a declarat patronul FCSB, din cauza impresarului Liubliana Nedelcu. (Detalii AICI)

Ioan Andone, managerul celor de la Voluntari, a dat noi detalii despre transferul lui Laidouni. „Fălcosul” a spus că jucătorul trebuie să se înțeleagă cu șefii FCSB-ului și a explicat implicarea impresarului Liubliana Nedelcu.

Cele două cluburi s-au înțeles. Acum trebuie ca Laidouni să se înțeleagă cu FCSB. El decide dacă se duce acolo sau dacă rămâne la noi. Să-și negocieze transferul. El a venit în țară și e în cantonament cu noi.

Ne-a zis că își va negocia contractul, că are agenți care discută. Laidouni are impresari francezi. Domnișoara Liubliana este angajata unei firme din Franța și se ocupă de ce se întâmplă cu el în România.

E un jucător important pentru noi. L-am adus la 22 de ani, deși noi transferăm jucători de 26-27 de ani. A confirmat aici, e un mijlocaș bun! Ar fi un pas important dacă merge la FCSB”, a declarat Ioan Andone la TV Digi Sport

6 goluriși 3 pase decisive a bifat Laidouni în 29 de meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, plus 9 galbene și un „roșu”

fcsb
FCSB

Antrenor: Bogdan Andone (nou)
Veniri: Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Claudiu Belu (Astra), Darius Olaru (Gaz Metan), Daniel Benzar, Gabriel Simion, Ianis Stoica (reveniți după împrumut Dunărea Călărași)
Plecări: Florentin Matei (contract reziliat), Filipe Teixeira (final de contract), Raul Rusescu (contract reziliat), G. Simion (împrumut Astra), Romario Benzar (Lecce), Robert Ion, Cristian Dumitru, Ovidiu Horșia (toți 3 împrumutați la Academica Clinceni), Adrian Stoian (contract reziliat), Junior Morais (Gaziantep Gazişehir)

Citește și:

FCSB și CFR Cluj, război pe piața transferurilor! Se bat pentru semnătura lui Alex Pașcanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
zero_palmares_fc_fcsb
zero_palmares_fc_fcsb  •  09 Iulie 2019, 19:14

Vine tata mare la fc fcsb. :))

florar
florar  •  09 Iulie 2019, 14:56

150 000?Poate in visele GSP!!!!150.000era numai partea dupa Tudorie...500 000 era partea de bani plus banii de pe Tudorie vandut de Voluntari....

cluj_cluj
cluj_cluj  •  09 Iulie 2019, 14:25
Postat de Abigail Laslas pe 09 Iulie 2019, 14:19

Ți se pare, pentru ca ești păcălici :)

Si tie pentru ca esti pur si simplu ***... de fapt fecesbhehehist si *** sunt sinonime

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close