FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB a primit deja banii de la sponsor » Ce sumă a încasat Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 07:19 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 09:27

Firma Walter Tosto, despre care Becali a spus că e una „care face cazane”, a virat deja către FCSB 300.000 de euro. Societatea are, de fapt, ca obiect de activitate proiectarea și construirea unor mașinării industriale pentru domenii diverse: centrale nucleare, procesarea gazului, rafinării, combinate chimice.

FCSB continuă să vândă bine publicitatea, chiar dacă nu mai beneficiază de avantajele pe care le crea numele Steaua București. 

Becali a vorbit despre pierderea sponsorului principal, City Insurance, o societate care a ajuns în insolvență, și a susținut că a primit deja mai multe oferte din partea unor firme care doresc să apară ca sponsor principal pe tricourile roș-albastre. 

Ce diferență de antrenorat e între Becali și Iordănescu la FCSB? Concluzii surprinzătoare
FCSB
Ce diferență de antrenorat e între Becali și Iordănescu la FCSB? Concluzii surprinzătoare

„Printre cei interesați sunt și unii care fac niște cazane" a fost descrierea pe care Gigi i-a creat-o societății Walter Tosto. Firma are deja numele pe mânecile tricourilor pe care le poartă Florin Tănase și colegii lui. 

Ca să avanseze de pe mânecă pe piept, societatea ar trebui să plătească un preț cu mult mai mare. În relația de până acum, Walter Tosto a achitat deja către FCSB 300.000 de euro, o sumă care-i ajunge lui Becali ca să-l plătească pe Keșeru de-a lungul unui sezon. 

Cum a refuzat Becali UNICEF: „Câți bani îmi dă?”

Descrierea pe care Gigi Becali i-a făcut-o acestui partener nu a fost încântătoare, nici exactă. Firma nu construiește cazane, ci produce mașinării pentru industrie. 

„Pe mine nu mă interesează cât de mare e o societate, tot ceea ce contează e să-mi dea banii. Și trebuie să mi-i dea, că d-aia semnăm un contract!", a mai explicat Becali, ca și cum „constructorii de cazane” ar reprezenta o firmă mică.

În realitate, Walter Tosto nu e deloc „un pitic” în economie, a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 97 de milioane de lei.

FCSB a primit deja banii de la sponsor » Ce sumă a încasat Gigi Becali
Gigi Becali, patronul FCSB

Gigi chiar vorbește serios când spune că-l interesează doar să primească banii. A dovedit-o cu câțiva ani în urmă, când UNICEF a transmis că era interesată să apară pe tricourile steliștilor. Steaua era numele pe care-l purta echipa pe vremea aceea.

Răspunsul lui Becali pentru fundația care se ocupă cu ajutarea copiilor a fost o întrebare: „Câți bani îmi dați?". Auzind că un acord nu ar fi implicat vreo sumă pe care s-o plătească fundația, ci invers, clubul ar fi trebuit să sprijine acțiunile UNICEF, Becali a refuzat imediat. Barcelona a acceptat un astfel de parteneriat, în baza căruia catalanii au contribuit cu 19 milioane de euro la proiectele fundației. 

VIDEO Mihai Stoica: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

Citește și: 

FCSB, demonstrație de forță! » În plină criză, roș-albaștrii și-au surclasat rivalele

Edi Iordănescu rupe tăcerea: „Am crezut că am liniște. M-am înșelat!” » Îl contrazice pe Becali

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
florar
florar  •  20 Octombrie 2021, 12:20
Postat de florar pe 20 Octombrie 2021, 12:16

Vreti sa facem un text de inteligenta???Uite o intrebare simpla...Cu ce echipa va identificati din 2003...Aideti ca nu este greu....

....haideti...

florar
florar  •  20 Octombrie 2021, 12:16
Postat de steaua1986. pe 20 Octombrie 2021, 11:01

Bă, tu in afară de becali mai stii altceva?

Vreti sa facem un text de inteligenta???Uite o intrebare simpla...Cu ce echipa va identificati din 2003...Aideti ca nu este greu....

florar
florar  •  20 Octombrie 2021, 12:15

,,FCSB continuă să vândă bine publicitatea, chiar dacă nu mai beneficiază de avantajele pe care le crea numele Steaua București. ,,Ma gesepistilor ce avantaje aducea numele Steaua Bucuresti????Vorbe goale....Asa si Dinamo Bucurestin aduce beneficii de au ajuns astia la a doua insolventa...----Problema de logica pentru gesepisti si antibecalisti....Daca in 2003 Becali ar fi condus echipa in genul lui Contacero marca Steaua Bucuresti mai facea macar un banut?????Becali pentru ca a tinut numele Steaua Bucuresti atati ani a facut sa creasca sau sa scada valoarea marci????Ca desigur....Armata care nu a mai avut treaba cu marca din 1998 la fotbal a adus numai plus valoare!!!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează