FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Ce a făcut „timidul” Tavi Popescu la examenul pentru permisul de conducere + Dezvăluiri în direct: „Are el timp de așa ceva?”

Tavi Popescu / Sursă foto: Imago Images +12   FOTO
Tavi Popescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 09:37 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 17:18

Agentul Victor Becali vorbește în termeni laudativi despre Octavian Popescu, puștiul de 19 ani considerat fotbalistul momentului în Liga 1. Vedeta celor de la FCSB traversează cel mai bun moment al carierei, Tavi fiind desemnat recent „Jucătorul lunii martie” în ancheta Gazetei Sporturilor.

Invitat în această dimineață la GSP Live, Victor Becali a vorbit despre ascensiunea „perlei” de la FCSB, dar și despre timiditatea pe care puștiul-minune o afișează unoeri în fața camerelor TV. Apropiații l-au descris pe Tavi Popescu drept un tip introvertit, însă impresarul consideră că fotbalistul celor de la FCSB ar fi, de fapt, mult mai „dezghețat”.

Becali l-a comparat pe Tavi Popescu cu Hagi, dar „Regele” ştie ce-i lipseşte jucătorului de la FCSB: „Aici are de muncă”
FCSB
Becali l-a comparat pe Tavi Popescu cu Hagi, dar „Regele” ştie ce-i lipseşte jucătorului de la FCSB: „Aici are de muncă”

Victor Becali, despre Tavi Popescu: „Să scoatem mai mult lucrurile bune în evidență”

„Tavi Popescu face totul din plăcere. El nu depune niciun efort să joace fotbal, totul e normalitate la el. 

Poate nu vorbește bine, dar sunt mulți oameni care nu vorbesc bine și se exprimă mult mai bine în scris. E un pic mai copilăros. Dar ar trebui să scoatem mai mult lucrurile bune în evidență decât lucrurile rele. Are el timp de așa ceva? [să discute cu un expert în comunicare despre timiditatea de la interviuri] Să vă spun ceva... A luat permisul de conducere din prima, cu maximum de puncte! Nu știu câți reușesc asta”, a dezvăluit Victor Becali, la GSP Live. 

Dacă la examenul auto a avut succes, Octavian Popescu a spus pas, anul trecut, ediției din vară de la Bacalaureat, preferând să joace în amicale cu Viitorul Tg. Jiu, Chiajna și Chindia decât să dea examenul maturității la Nucet.

Gigi Becali i-a dăruit lui Octavian Popescu un Mercedes CLA 220

Încântat de evoluțiile extremei de la FCSB, Gigi Becali a anunțat lunile trecute că îi va mări contractul lui Tavi Popescu. În plus, a decis să-i ofere acestuia o mașină drept recompensă: un Mercedes CLA 220.

„Lui Tavi Popescu îi măresc salariul. Are 3.000 acum și nu zice omul nimic. Dar i-am cumpărat mașină de 30.000 de euro. Și-a ales o mașină frumușică, simplă, nu cu figuri. Nu era de «pește» (n.r. - denumire folosită de Becali în momentul în care Olimpiu Moruțan își cumpărase o mașină de peste 100.000 de euro), el e cuminte”, a declarat Gigi Becali.

+8 FOTO

VIDEO Tavi Popescu, moment amuzant: ”După golul cu Dinamo, cred că puteam să alerg până la Brașov fără să obosesc”

Citește și alte știri despre FCSB:

ANALIZĂ GSP Cine are dreptate, Gigi Becali sau Hagi? Concluzia surprinzătoare a unei comparații Octavian Popescu - Gică - Ianis

Mihai Stoica intervine în conflictul dintre suporterii lui FCSB și Petrea: „Este, de fapt, o «indirectă». Se știe foarte bine asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  11 Aprilie 2022, 23:33

A luat examenul cu maximum de puncte? S-o fi referind la sală, că acolo se poate lua cu maximum de puncte. Și eu l-am luat cu maximum de puncte din prima.

wrx.
wrx.  •  11 Aprilie 2022, 20:16
Postat de teranova pe 11 Aprilie 2022, 20:02

Markovic e peste tot lotul fcsb!

Ce prostalau ! :)))

ortega
ortega  •  11 Aprilie 2022, 20:02

Un prost rămâne un prost chiar dacă i-a dat Stăpânul Mercedes ... Fața lui denotă o vădită lipsă a minții , la declarații e hidos în exprimare . Poate impresarul consideră că se exprimă mai bine în scris , că și el folosește scrierea cuneiformă , singura pe care-o stăpânește cât-de-cât *** Tavi Popescu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează