FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CRAIOVA 0-0

Toni Petrea confirmă scenariul negru de la FCSB: „Vom încerca să ne descurcăm”

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021 08:27 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 09:02

Înainte de FCSB – Craiova 0-0, Toni Petrea a vorbit despre starea lui Florinel Coman, accidentat în debutul meciului România – Macedonia de Nord.

Toate detaliile despre FCSB - CS Universitatea Craiova 0-0, AICI!

Antrenor de la FCSB a confirmat că extrema de 23 de ani are o problemă gravă și va mai juca abia în stagiunea următoare, așa cum a anunțat și GSP.ro.

Florinel Coman nu joacă în play-off pentru FCSB

„Din păcate, sezonul lui e încheiat. E o pierdere, pentru că e un fotbalist foarte bun, dar vom încerca să găsim soluții, să ne descurcăm”, a spus Toni Petrea.

Coman a suferit o ruptură musculară în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, în care a fost titular și a rezistat mai puțin de un sfert de oră. Cel mai recent gol al său a fost marcat pe 5 decembrie 2020, într-o victorie cu UTA, 3-0. De atunci a mai apărut în 17 partide fără să mai contribuie vreodată decisiv pentru echipa lui.

19 meciuriși un gol are Coman în acest sezon de Liga 1

Sunt meciuri în care nu reușim să producem ocazii multe din cauza adversarului. Craiova s-a apărat foarte bine și a mizat pe atacuri rapide. Știu că echipa care a terminat sezonul regulat pe primul loc a devenit campioană, dar nu țin la statistica aceasta în mod special, e mai important pentru moralul echipei să rămână pe primul loc și după etapa viitoare, când o vom întâlni pe Sepsi.
- Toni Petrea, după FCSB- Craiova

Va fi foarte greu pentru Petrea să gestioneze acest play-off. Roș-albaștrii vor avea un drum foarte complicat în continuare, fiindcă echipa suferă enorm când trebuie să atace pozițional.
 - Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”

VIDEO Dumitru Dragomir după FCSB - Craiova, 0-0: „Cred că Becali ia titlul anul ăsta!”

Citește mai multe știri despre FCSB – Craiova:

Note GSP de la 4 la 9 în FCSB - CS Universitatea Craiova! 3 fotbaliști au jucat execrabil

Sorin Cârțu: „Și dacă îi băteam cu 1-0 eram supărat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 Aprilie 2021, 13:12

Nu putem omite ca la FCSB simularile ( "tavalirile"," urletele".)..sint extrem de frecvente, Tanase, de departe, ramane campion. Nici un arbitru nu poate da mereu fault, la orice simulare, si de multe ori, cind e un fault mai greu observabil...nu il mai da. Asa a fost si cu Popescu. Dar Cojocaru a dat cel putin 15% gazdelor ( a mutat in afara careului, un fault facut in careu, la faze identice oltenii au luat galben, "ai lui becali"..nu,....samd). Trei chestii imi par importante : 1. Vlad incepe sa nu mai greseasca, asa se construieste un portar, bagandu-l si dupa greseli 2. Craiova a avut mari ratari, penalty, greu se va mai intalni cu o asemenea oportunitate, cu FCSB Echipa nu are atacant, nici omogenitate 3. La FCSB se vede lipsa jocului colectiv, insistenta,..prea mare, cu care " celebretiatile" incearca doar pentru ei sa se remarce, aparatorii ( cam penetrabili ) nu fac faza de atac,...de frica, atacantii ( nu sint dispusi sa ajute apararea ( Tanase, Popescu, Morutan- ultimii doi...in mare scadere de forma) De aia FCSB are mari probleme cu echipele care se inchid bine si fac contraatacuri rapide.

514091889218839
Mihai Buzea  •  05 Aprilie 2021, 11:56
Postat de wuhan pe 05 Aprilie 2021, 10:03

Răbdare! Pe dupe amiaza apar ceva cifre instat ale lui Tanase, bineteles umflate la maxim și ceva lingușeli made my Duckadam despre Vlad! Cum cartof Popescu, lampard, tase , molaru sau moru nu au mișcat in front, începe campania de vopsire ale lui Vlad! Se va ocupa ghesepe de niște statisticii comparative între Vlad și Neurer, ter Stegen, Donnarumma , vrăjeli cu vârsta, și tot ce trebuie! Ghesepeii sunt ca furnicutele înfometate care lucrează pentru regina Cici! O data la doua săptămâni trece Lutu cu mașina și lasă un plic subțire cu câteva sute de euro!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  05 Aprilie 2021, 11:14

A nu se uita că în etapa trecută Steaua-CFR 3-0 E adevărat cu Coman în teren.Dar ceilalți jucători nu contează? Vasaras îi ajută pe olteni(sau pe antrenor).Arbitrul Diaconu i-a ajutat cât a putut.E vorba de un penalty nedat la faultul asupra lui O.Popescu(seamănă cu faultul lui Miron).Ne mai uităm la cartonașe cărora li s-a schimbat culoarea.Le vedem diseară cu Crăciunescu. Așa cred.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează