FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru David Miculescu după transferul la FCSB: „Sunt multe momente în care se întâmplă asta”

David Miculescu // FOTO: Imago
David Miculescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2022 08:15 / Actualizat marti, 02 august 2022 12:07

Gigi Becali l-a prezentat pe David Miculescu (21 de ani), iar Ilie Dumitrescu a analizat mutarea făcută de FCSB.

Fostul internațional spune că extrema pentru care FCSB a plătit 1,7 milioane de euro trebuie să devină un lider în formația lui Dică. 

În plus, Dumitrescu a identificat și o problemă în jocul lui David Miculescu.

La FCSB se repetă „cazul Toja” » Cum va arăta echipa în meciul cu Dunajska Streda
FCSB
La FCSB se repetă „cazul Toja” » Cum va arăta echipa în meciul cu Dunajska Streda

Ilie Dumitrescu, după transferul lui Miculescu la FCSB: „Trebuie să îmbrace tricoul de lider”

„Există posibilitatea să existe un progres pentru Rusu. La fel și pentru Miculescu. El are potențial. E un jucător foarte tânăr. E o mare promisiune. Are un fizic foarte bun, are o tehnică superioară și are apariții foarte bune la finalizare. 

Acum, în București e presiune. A intrat într-o societate în care trebuie să joci la victorie fiecare meci. Trebuie să îmbrace tricoul de lider, mai ales după această sumă de transfer. Cred că așteptările sunt foarte mari. 

Miculescu are foarte multe momente când dispare din joc. E inactiv. Eu l-am văzut la trei jocuri în deplasare pe Miculescu și nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. 

A avut parte de un public extraordinar la Arad, iar acasă îl vezi foarte bine pe Miculescu. Dar în deplasare nu a fost în joc în unele momente”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Pe astfel de copii dai un milion-două și pot să ajungă la 50 de milioane. Ce, el nu poate? Poate să fie gen Lewandowski, la ce fizic are. OK, nu 50, dar nu poate să ajungă la 20, la 10?

De ce să nu dau 1,7 milioane, să joace și să iau 10 pe el? 10 zic așa, să nu creadă unii că-l poată lua pe 10. Zic așa, imaginar. Eu tot sus bat. Atunci de ce să nu dau banii? Mai ales că nu dau de la mine! Primesc 3 milioane pe Tănase, care are 27 de ani, și iau un copil de 21 de ani, cu perspectivă mare.

- Gigi Becali, despre David Miculescu

VIDEO David Miculescu și Bogdan Rusu, primul antrenament la FCSB

 Citește și:

Panduru e sigur că a descoperit mijlocașul pe care Becali îl vrea la FCSB: „Se vede din avion”

Adversara dorită de Mihai Stoica pentru FCSB în play-off-ul Conference League: „Sper să nu mergem acolo, că nu mai sunt locuri la hotel”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează