FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Ultimele noutăți despre venirea lui Ștefan Târnovanu la FCSB: fotbalistul a semnat + când ar putea ajunge la echipă

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 13:15

Ieşeanul Ştefan Târnovanu (19 ani) a devenit astăzi jucătorul FCSB. După antrenamentul Politehnicii Iaşi, care a avut loc astăzi, transferul despre care Gazeta Sporturilor v-a anunţat în exclusivitate, încă de ieri, a fost oficializat. 

Termenii sunt cei prezentaţi de GSP.ro. Poli va încasa 200 000 de euro plus TVA acum, iar jucătorul va rămâne în Copou până la finalul campionatului. FCSB poate însă să-l aducă pe Târnovanu şi în iarnă, în funcţie de evoluţiile internaţionalului de juniori. 

Mai mult, bucureştenii vor achita Iaşiului şi 15% din suma pe care o vor încasa în cazul unui transfer ulterior al fotbalistului în vârstă de 19 ani. 

Târnovanu este al doilea jucător achiziţionat de Gigi Becali de la Poli în acest sezon. Primul a fost Ionuţ Panţîru, pentru care moldovenii au încasat tot 200 000 de euro. 

Vezi și: 

FCSB // Ștefan Târnovanu, jucătorul-surpriză ochit de Becali, confirmă transferul anunțat de GSP » Cum a primit oferta de la Gigi 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează