FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - UTA

Peluza Nord, comunicat acid la adresa lui Gigi Becali și MM Stoica: „De ce nu puneți presiune? Cei de la Craiova și Rapid sunt idioți?!”

Galeria FCSB-ului la meciul cu Dinamo, 6-0 / IMAGO
Galeria FCSB-ului la meciul cu Dinamo, 6-0 / IMAGO

Articol de GSP - Publicat joi, 02 decembrie 2021 19:31 / Actualizat joi, 02 decembrie 2021 21:36

Meciul dintre FCSB și UTA, programat duminică, 21:30, pe Arena Națională, se va juca fără spectatori. Galeria roș-albaștrilor îi atacă pe șefii echipei.

  • FCSB a anunțat, într-un comunicat oficial, că partida cu UTA, din runda cu numărul 18 a Ligii 1, se va juca cu stadionul închis. 
  • Clubul bucureștean spune că a luat această decizie „în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern nr. 1183/2021”, fără a oferi alte explicații.

Fanii FCSB-ului își critică propriii conducători pentru că nu au luptat pentru ca meciul să fie programat mai devreme de 21:00, astfel încât tribunele Arenei Naționale să fie deschise spectatorilor.

„A luat hârtia cu 4-3-3 și a rupt-o” » L-a înfruntat pe Gigi Becali la palat și l-a convins că tactica lui e mai bună!
FCSB
„A luat hârtia cu 4-3-3 și a rupt-o” » L-a înfruntat pe Gigi Becali la palat și l-a convins că tactica lui e mai bună!

Peluza Nord FCSB, mesaj ironic: „Vă mulțumim pentru tot”

„Din nou suntem sufocați de dragostea și atenția conducătorilor frumosului și neprețuitului nostru club, conducători care fac totul pentru SUPORTERI! Astăzi avem posibilitatea să alegem unde vrem să jucăm, oricare stadion gol poate fi gazda noastră! 

Oriunde, inclusiv pe terenul de antrenament al frumoasei baze sportive din sectorul 4. Suntem singura echipa din minunată ligă care joacă fără spectatori! Am fost, rămânem și vom fi cei mai speciali și suntem efectiv copleșiți de implicarea celor care conduc spre performanță acest club!!! 

Este hilar să îi vedem pe cei de la Craiova, Rapid sau alte echipe d-astea de 2 bani ieșind și susținând că echipele lor să joace cu spectatori! Ce idioți să facă scrisori la liga, la guvern, la televiziuni să devanseze ora meciurilor pe care echipele lor le dispută pentru a putea avea spectatori în tribună?! Să iasă în presă sau pe sticlă și să-și susțină suporterii? 

În ce lume or trăi, au uitat că suntem în 2022 (aproape)? Hilar am zis, ce naiba devansare, de ce să se agite să pună meciul la 20:55 (de exemplu) dacă se poate de la 21:30? Clubul nostru are grijă să nu răcim, să nu umblăm pe străzile pline de covid, să nu cumva să ratăm mijloacele de transport în comun sau cine știe ce nenorociri se pot întâmplă noaptea pe străzi! 

Va iubim dragilor și va mulțumim pentru tot. Vom folosi fiecare prilej să va întoarcem dragostea, sunteți minunați! Superbi am zis...”, a postat pe Facebook pagina „Peluza Nord Steaua Oficial”.

FCSB - UTA, fără spectatori. Explicația autorităților

Contactate pentru explicații de GSP.ro, autoritățile au explicat căorice eveniment sportiv care începe DUPĂ ORA 21:00, inclusiv, se joacă fără spectatori. Asta înseamnă că inclusiv meciul Farul - Rapid, programat sâmbătă, tot de la 21:30, nu va avea fani în tribune.

Practic, LPF poate evita această situație dacă reprogramează partidele cel mai târziu la ora 20:59! Liga a reacționat prompt săptămâna trecută, când a mutat ora de start a derby-ului Universitatea Craiova - FCSB de la 20:30 la 20:15, pentru ca fanii să urmărească prima repriză pe stadion. Ulterior, Raed Arafat a anunțat că suporterii pot rămâne pe arenă până la finalul partidei.

FCSB - UTA, cu porțile închise

„FCSB anunță că, în urma reinterpretării Hotărârii de Guvern pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1183/2021, partida cu UTA Arad, de duminică seară (21:30), de pe Arena Națională, se va disputa, din păcate, fără spectatori.

Astfel, sumele cheltuite de suporterii noștri pentru achiziționarea de bilete online vor fi rambursate”, se arată în comunicatul emis de FCSB. 

Cele mai interesante informații înainte de FCSB - UTA

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
stelbz
stelbz  •  05 Decembrie 2021, 12:20

Clubul a solicitat dar..... Din cauza televiziunilor nu s-a putut decala intalnirea cu UTA inainte de ora 21.....Detinatorii drepturilor TV (Telekom Sport 1 și Digi Sport 1) nu au fost de acord sa schimbe ora, considerand ca-i mai important meciul de handbal feminin dintre România si Kazahstan. Și nici după terminarea meciului nu au acceptat, având emisiuni(se pare) mai atractive decât meciul !

visiniujohn
visiniujohn  •  03 Decembrie 2021, 10:42

Astia chiar nu inteleg ca gigi nu ii mai vrea ***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comunist
comunist  •  03 Decembrie 2021, 10:04

Comunicate pasiv agresive, atat s-a putut...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează