FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1

Adrian Mititelu a intrat în direct, după înfrângerea cu Petrolul: „Așa am convenit cu Croitoru! Nici nu concepeam să nu luăm 3 puncte”

Adrian Mititelu / Captură Orange Sport +13   FOTO
Adrian Mititelu / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 23:59 / Actualizat sambata, 20 august 2022 00:32

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, dă asigurări că îi va oferi credit nelimitat tehnicianului Marius Croitoru, despre care spune că l-a cucerit. Finanțatorul alb-albaștrilor a trasat câteva concluzii la finalul partidei cu Petrolul Ploiești, pierdută cu 0-1.

„Nu e prima înfrângere a noastră venită pe fondul unui joc bun. Așa am convenit când am bătut palma cu Croitoru. Ne-am spus atunci că dacă nu producem un fotbal spectacol, n-avem nicio șansă să trecem la un nivel superior

Vrem să facem o echipă puternică. Dacă anul acesta nu reușim să fim cei mai buni, probabil că vom reuși în anii următori. Vrem să producem un fotbal spectacol și nu ne vom opri decât atunci când vom ajunge să facem o echipă care să câștige titlul în Liga 1”, a spus Mititelu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Adrian Mititelu: „Croitoru m-a cucerit, e mult mai bun decât credeam”

„Marius știa că Petrolul se va apăra pe două linii, știa că va fi greu să-i batem dacă nu-i desfacem. Sunt foarte mulțumit de jocul echipei, chiar dacă sunt frustrat. Nici nu concepeam să nu luăm trei puncte, dar asta e, mergem înainte. 

Să sperăm că vom reuși să luăm toate punctele de la Arad. Sunt foarte mulțumit de Marius Croitoru și sunt convins că anul acesta vom fi în play-off, unde vom fi una dintre echipele bune. Dacă nu vom fi acolo, Doamne ferește!, continuăm colaborarea. Pe mine m-a cucerit. 

Croitoru m-a surprins, e mult mai bun decât credeam atunci când l-am angajat. Noi avem condiții bune, așteptăm rezultatele”, a mai spus temperamentalul patron al lui FCU Craiova, potrivit sursei citate. 

Cei de la Petrolul se agață de ce pot, încearcă să supraviețuiască, să mai obțină puncte. Nu-i judec, așa eram și eu acum 15 ani. Și-au luat revanșa, că i-am tot bătut în ultimii ani, mai ales în Liga 2.

- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

Marius Croitoru are 3 înfrângeri și un egal în 6 meciuri pe banca oltenilor. FCU Craiova, locul 11 în acest moment, se deplasează etapa viitoare la Arad, pentru meciul cu UTA.

FOTO / Cele mai tari imagini ale partidei FCU Craiova - Petrolul 0-1

FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul
FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul
FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul
FOTO: facebook.com/official.fcpetrolul
+9 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Inacceptabil! Portarul Petrolului, înjurătură rasistă la adresa lui Sekou Sidibe, în timpul meciului: „Morții mă-tii de cioară!”

FOTO FCU Craiova a anunțat peste 10.000 de spectatori la derby-ul cu Petrolul, deși imaginile din stadion îi contrazic pe olteni!

FOTO Croitoru, reacție haotică după înfrângere: și-a scos bluza, a aruncat legitimația și s-a lovit la mână. Ce a făcut Mititelu la oficială

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
houri.10
houri.10  •  20 August 2022, 20:24

Mai pierde un meci Croitoru și..... Napoliiiii :)))))

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  20 August 2022, 17:44
Postat de dudash pe 20 August 2022, 07:49

bravo!!! desi nu sint mare fan Mititelu se pare ca este cel mai realist patron din liga 1('super'liga),dupa Hagi.sper sa-si tina cuvantul.Craiova merita ceva mai bun decat surogatul lui olgutza

Se pregătesc de victorii cu *** mioveni, arges, u Cluj si de la anul Steaua, dinamo, Clinceni, unirea Dej si sirineasa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  20 August 2022, 15:12

2 oameni fără medicamente de cap, și Croitorul dar și mititelu. Ce sa vedem bun la ăștia? Doar vorbe și vorbe. Ca au jucat bine, asa și ce! Ce ai făcut dacă ai jucat bine și iei bătaie de la o nou promovată. Cred ca ar trebui sa vorbească mai puțin, și sa facă mai mult decât aberează ei. Nu înțeleg cum în ani 2022 sa mai urmezi un om ca mititelu, nu înțeleg cum sa spui ca este ceva bun în fotbal. Ne-am săturat de circ fără spectacol, asta vrem 5 goluri pe meci, nsi 1000 de ratări.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează