FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

UPDATE FCU Craiova are transferurile blocate de FIFA! Prima reacție a oltenilor

Articol de - Publicat vineri, 05 august 2022 19:54 / Actualizat vineri, 05 august 2022 20:03

FCU Craiova, formația patronată de Adrian Mititelu, are transferurile blocate începând de astăzi. FIFA a luat măsura din cauza proceselor pierdute cu foștii fotbaliști Hugo Vieira (33 de ani), Armin Gremsl (27 de ani) și Pedro Machado (26 de ani). 

UPDATE 20:00 / Reacția celor de la FCU Craiova 

FCU Craiova susține că singura datorie din cauza căreia risca insolvența era către Armin Gremsl. „Banii i-au fost plătiți, dar Craiova nu a înștiințat FIFA și de aceea azi a fost trimisă adresa pentru interdicție. FIFA va primi confirmarea că am achitat datoria și în săptămâna următoare ne va fi ridicată interdicția. Toate salariile sunt plătite la zi către actualii și către foștii jucători, toate înainte de derby", au transmis oficialii clubului oltean.

FCSB a anunțat OFICIAL trei transferuri
FCSB
FCSB a anunțat OFICIAL trei transferuri

Interdicție la transferuri pentru FCU Craiova 

FCU Craiova a fost în imposibilitatea de a legitima jucători în partea secundă a sezonului trecut. Formația lui Adrian Mititelu are din nou probleme. 

În luna februarie a acestui an a pierdut procesele cu Hugo Vieira, Armin Gremsl și Pedro Machado. Formația olteană nu a achitat datoria de aproape 100.000 de euro, așa că FIFA a pus în aplicare interdicția la transferuri. 

Din acest moment, forurile din România sunt obligate să refuze legitimarea noilor fotbaliști, fie ei de la nivel național sau internațional, la FCU Craiova.

FCU Craiova, datorii către foștii jucători

Portarul Armin Gremsl a fost adus inițial în test, în cantonamentul din vara lui 2021. Austriacul de 1,90 metri a impresionat și a fost păstrat în lot. Nu a reușit însă să se impună la prima echipă, strângând doar două apariții. În acest moment joacă la SCR Altach, în țara natală.

Portughezul Hugo Vieira a fost transferat în aceeași perioadă de transferuri. Rapid, cu o tehnică peste medie, a fost titular în prima parte a sezonului, apoi a dispărut complet. Are un gol în 11 apariții pentru olteni. Între timp a ajuns în Malta, la Hibernians.

Fundașul central Pedro Machado (26 de ani) a sosit la Craiova în iulie 2021. A bifat doar două apariții, iar în iarna acestui an a părăsit formația. Acum este legitimat la Torreense, în liga secundă portugheză.

Adrian Mititelu, conflict cu deținătorul drepturilor TV

În ultimele zile, Adrian Mititelu a fost extrem de vocal în spațiu public. A denunțat faptul că eAD, firma care deține drepturile TV pentru Liga 1, a întârziat plata primei tranșe.

Nu costă 100.000 de euro un meci, așa cum a spus domnul Nicoară, poate 100.000 de euro pe meci plătește Digi, dar la Ligă nu ajung atâția bani. LPF e într-o situație dificilă, dacă în 2-3 zile problema nu se rezolvă, probabil vom avea altă licitație pentru drepturile TV. 

După ce că aduc bani de acasă, acum trebuie să trec cu vederea și întârzierea banilor puțini care trebuie să vină din drepturile TV? Din ce am văzut eu azi la Ligă, contractul a ieșit din termen și din cadru. Și n-am făcut chestia asta că am nevoie să vină lumea la meci, vă dau cuvântul de onoare, oricum jucam cu casa închisă. Vor fi cel puțin 20.000 de oameni pe stadion
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO Adrian Mititelu face un exercițiu de imaginație: „Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, cu echipa în Liga 4, afacerile blocate și fără ajutor politic!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Înțelegerea întocmită de Gigi Becali îl lasă pe Dică fără un titular: „Ne ținem cuvântul, suntem oameni”

Burleanu ia măsuri, după „cazul Croitoru” » Amendă uriașă pentru antrenorii care nu respectă regulamentul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
zicsieu
zicsieu  •  11 August 2022, 17:05
Postat de granjan pe 11 August 2022, 11:41

Sweet dreams, little one!

little one. da, sunt nascut in 2013 la fel ca csu. cand m-am nascut am facut ceva pe csu.

zicsieu
zicsieu  •  11 August 2022, 13:22
Postat de granjan pe 11 August 2022, 11:41

Sweet dreams, little one!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

granjan
granjan  •  11 August 2022, 11:41
Postat de zicsieu pe 08 August 2022, 13:21

v-ati distrat cu noi ? poftim la asta. voi marea echipa csu care se bate la titlu an de an si ati fost dominati de o echipa la al 4 lea meci in al doilea an de prima liga ? eu eram sigur ca voi suporterii clonati nu aveti habar de fotbal dar nici in halul asta ! 63 % posesi pt FCU. fara Bauza. voi in Ro nu stiti fotbal nici cu VAR. jucatorii csu trageau de timp din min 65. incercau sa scoata fault din orice. l-ai vazut pe Markovici cu s-a dus intentionat cu capul in bratul lui Duarte cand fundasul nostru avea prim-plan la mine si a facut preluare pe piept ? sunteti praf! de asta jucati asa cu echipe ce nu joaca fotbal de 8 luni de zile. praf! urmatorul vostru antrenor o sa fie Istvan Kovacs.

Sweet dreams, little one!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează