FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

exclusiv Revine un fotbalist-cheie la FCU Craiova! Mititelu: „Jocul echipei se va schimba”

Revine un jucător-cheie la FCU Craiova! Mititelu: „Jocul echipei se va schimba”
Revine un jucător-cheie la FCU Craiova! Mititelu: „Jocul echipei se va schimba”

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 17:55 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 08:10

Juan Bauza (26 de ani) este din nou apt de joc și se va regăsi în lotul lui FCU Craiova pentru meciul cu Rapid, programat sâmbătă, la Târgu Jiu. Decarul argentinian s-a refăcut după fractura suferită la degetul mare de la piciorul drept în timpul meciului cu FCSB (1-1), disputat în etapa a 3-a, dar, cel mai probabil, va fi rezervă cu Rapid.

Revenit de azi la antrenamentele echipei, Bauza l-a anunțat pe Marius Croitoru că ar putea juca de la început. Antrenorul va lua o decizie în privința titularizării sud-americanului în zilele următoare, dar șansele sunt destul de mici.

În schimb, Marius Croitoru nu va conta la mijloc pe Samuel Asamoah (28 de ani), suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Patronul Adrian Mititelu speră ca FCU să nu resimtă absența fotbalistului din Togo, cel mai bun pasator din Superliga potrivit InStat.

FCU Craiova s-a despărțit de cel mai vechi jucător din lot
FCU CRAIOVA
FCU Craiova s-a despărțit de cel mai vechi jucător din lot

"S-ar putea ca tot răul să fie spre bine. Anul trecut am bătut Rapidul, la Craiova, cu 3-2, tot fără Asamoah, care luase al patrulea galben tot înaintea meciului cu Rapid. Pe de altă parte, Mutu ne cunoaște foarte bine formația și jocul. Sută la sută ne studiază. Cu Asamoah erau niște trasee care începuse să fie cunoscute. Așa, poate venim cu ceva nou și le dăm puțin planurile peste cap.

Croitoru mi-a spus că va găsi soluții să jucăm bine și fără Asamoah. Este optimist ca vom face un meci bun. Avem lot bun.

Jocul echipei se va schimba prin revenirea lui Bauza", a declarat Adrian Mititelu, pentru GSP.ro.

Finanțatorul formației din Bănie așteaptă să vadă din nou fotbalul spectacol din primele etape:

"Putem să spargem gheața cu Rapid și să facem din nou un meci bun, după două prestații proaste, cu U Cluj și cu Sepsi, în care am luat totuși patru puncte. Cu UTA, chiar dacă am pierdut, eu zic că am jucat bine, cu excepția primelor 15 minute. Echipa a resimțit plecarea lui Compagno, care era un lider în vestiar".

Adrian Mititelu mai are o explicație pentru prestațiile mai puțin concludente ale echipei sale din ultimele jocuri.

"Adversarii au început să ne citească jocul și au început să ne sufoce, să ne distrugă construcția la centrul terenului. Important este să marcăm noi primii, dacă deschidem scorul se schimbă situația. 

E normal, pe undeva, să apară și oscilații în joc. Orice ce echipă are 3-4 meciuri bune, apoi două-trei așa și așa. Eu zic că fotbalul va învinge și vom intra până la urmă în play-off", a adăugat omul de afaceri.

Mititelu mizează pe Iancu și Sidibe

Mititelu așteaptă mai mult de la Gabi Iancu și consideră că revenirea lui Sidibe, după etapa de suspendare, poate aduce acel plus de inventivitate în ofensivă.

"Sper ca golul marcat cu U Cluj să-i dea aripi lui Iancu. Fizic s-a văzut că trage de el, dar s-ar putea împotriva Rapidului să joace și mai bine. Mizez și pe Sidibe, care are zvâcul acela de care avem nevoie", a precizat Mititelu.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Gigi Becali ridică iarăși presiunea! Îi cere lui Dică să bage titular un jucător care a evoluat 1 minut: „Să văd pe ce-am dat banii!”

Rapid, supertransfer în ultima zi de mercato. A trecut pe la Inter Milano și acum a ajuns în Giulești

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  05 Septembrie 2022, 21:38

Forza Stiinta allllleeee lumea se intreaba de ce noi pentru tine am face orice allleeeee Forza Stiinta allllleeee allllleeeee Forza Stiinta allllleeee,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează