FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID 1-0

VIDEO Noi imagini scandaloase de la Târgu Jiu: Săpunaru bruschează un jandarm, înaintea haosului de la vestiare

Săpunaru se împinge cu un jandarm +12   FOTO
Săpunaru se împinge cu un jandarm

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 17:47 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 18:13

Noi imagini filmate la conflictul de la finalul meciului dintre FCU Craiova și Rapid, 1-0, surprind momentul în care liderul giuleștenilor, Cristian Săpunaru (38 de ani), bruschează un jandarm, în timp ce se certa cu șeful dispozitivului de pază.

Înaintea gesturilor huliganice de la vestiare, când a vrut să își facă dreptate cu pumnul, Săpunaru a fost aproape de un conflict fizic și cu forțele de ordine, în fața galeriei giuleștene. Noi imagini apărute arată cum căpitanul Rapidului împinge un jandarm. Acest lucru se întâmplă în timp ce se răstea la șeful dispozitivului de pază.

VIDEO. Săpunaru bruschează un jandarm la FCU Craiova - Rapid

A fost nevoie de intervenția celorlalți fotbaliști ai echipei pentru a-l calma pe Săpunaru, care la acel moment credea că jandarmii au fost cei care au dat cu spray-uri în spatele porții Craiovei. Ulterior, el și-a prezentat scuzele. 

Costin Ștucan a scris în editorialul de astăzi despre momentul în care Săpunaru bruschează jandarmul: „Așadar, după ce a împins și a înjurat jandarmii în fața galeriei - gest pentru care un cetățean obișnuit din România ajungea la secție așa cum ar fi ajuns și oricare fotbalist celebru dintr-o țară civilizată - , Săpunaru a avut o răfuială cu cineva din tribună, apoi a vrut să iasă să continue disputa, în timp ce colegii lui mai cerebrali încercau să-l calmeze”. 

Săpunaru: „Prezint scuze Jandarmeriei”

„În primul rând, vreau să prezint scuze Jandarmeriei, am crezut că ei au dat cu spray-ul, dar au fost stewarzii. Din cauza lor nu am putut juca din minutul 84 până în minutul 90.

Am stat cu galeria noastră, am cântat, apoi s-a terminat. Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. - se referă la suporterul poreclit Poștașu).

Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei”, a spus Săpunaru într-un interviu publicat de contul oficial de Facebook al Rapidului.

Mai multe despre scandalul de la FCU Craiova - Rapid: 

Dan Șucu a vorbit pentru GSP despre incidentele de la meciul cu FCU Craiova » Cum a comentat gesturile lui Săpunaru și cum i-a răspuns lui MM Stoica

Dumitru Dragomir, inițiatorul legii anti-huliganism, îi ia apărarea lui Săpunaru: „Nu are nicio vină. Cine îl sancționează e de rea voință”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
UnFostRapidist
UnFostRapidist  •  12 Septembrie 2022, 14:54

Vreau să încep prin a spune că am susținut o echipă " ca-n povesti" care a rămas doar o poveste..Nu mă regăsesc în ceea ce a devenit această clonă actuală..într-o societate normală acest fotbalist "ultras" nu și-ar MAI avea locul,iar aceste echipe "hibride"(vezi cazurile Steaua,Dinamo,Rapid,U Craiova șamd) nu au nici o legătură cu echipele istorice cu palmaresul respectiv..reveniți-vă domnilor !!! Această țurca,n-ați-o ție,dă-mi-o mie nu poate fi numit fotbal..revenind la cazul SĂPUN(eală) suspendarea pe viață din așa zisul sport este cea mai adecvată decizie..du-te,tată între acei fani care au ca job actual susținerea echipei(a se înțelege clar că a devenit o meserie plătită)..așa să ne ajute Dumnezeu !

Normal
Normal  •  12 Septembrie 2022, 12:55

Incredibil in ce hal l-a bruscat ! Saracul cred ca este si acum in spital.

Catisr
Catisr  •  12 Septembrie 2022, 11:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează