FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI

FCU Craiova - Sepsi 1-0 » Victorie după două etape pentru alb-albaștri, la primul meci fără Andrea Compagno

FCU Craiova - Sepsi // foto: captură DigiSport
FCU Craiova - Sepsi // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 18:16 / Actualizat marti, 30 august 2022 21:49

FCU Craiova a învins-o pe Sepsi OSK în etapa 8 a SuperLigii, scor 1-0, cu un gol înscris de Sekou Sidibe după un henț evident, nesancționat de brigada de arbitri condusă de Horațiu Feșnic.

Toate rezultatele etapei #8

Covăsnenii au început meciul furibund și au generat prima ocazie importantă. Cosmin Matei l-a întins serios pe Robert Popa cu o execuție din lovitură liberă.

În minutul 10, Sepsi a introdus mingea în poartă prin Alexandru Tudorie, dar reușita atacantului central nu a fost validată, acesta aflându-se în afara jocului în momentul pasei.

10 minute mai târziu, a venit rândul oltenilor să aibă un gol anulat. Claudiu Bălan, înlocuitorul lui Andrea Compagno pe poziția de vârf, a introdus în plasă mingea respinsă în față de Roland Niczuly, portarul echipei din Sf. Gheorghe.

Alexandru Cerei, arbitrul asistent de pe acea parte, a lăsat fanionul jos, dar analiza din camera VAR a relevat că Bălan se afla în poziție de ofsaid în momentul în care Sidibe lovise mingea. Reușita a fost, astfel, anulată.

Bară Sepsi, gol FCU Craiova în a doua jumătate a primei reprize

Cea mai mare ocazie din prima parte pentru covăsneni a venit în minutul 31, când Nicolae Păun, „închizătorul” lui Sepsi, a lovit bara transversală din câțiva metri, la capătul unei devieri pe spate a lui Dumitrescu.

La cabine aveau să intre în avantaj alb-albaștrii, care au dat lovitura în minutul 44, prin Sekou Sidibe. Servit de Asamoah cu o pasă lungă, Sidibe l-a depășit din preluare pe fundașul stânga Dumitrescu, apoi a șutat pe lângă Niczuly.

Reluările au arătat că mijlocașul lui FCU a lovit mingea cu brațul după preluarea pe piept, dar „centralul” Horațiu Feșnic nu a sancționat atingerea cu brațul. Nici perechea de arbitri din camera VAR, Iulian Dima - Vlad Bârleanu, nu a intervenit.

FCU Craiova - Sepsi 1-0 » Victorie după două etape pentru alb-albaștri, la primul meci fără Andrea Compagno
FCU Craiova - Sepsi // foto: captură DigiSport

În prima bucată a reprizei secunde, FCU Craiova a anihilat-o ideal pe Sepsi. Covăsnenii au fost la conducerea partidei, în special după eliminarea lui Sidibe din minutul 69, dar nu a reușit să egaleze.

A fost aproape în minutul 81, când lovitura de cap a lui Mihai Bălașa a provocat o paradă spectaculoasă a lui Robert Popa. În rest, FCU s-a apărat excelent și a obținut astfel cele 3 puncte puse în joc.

Elevii lui Marius Croitoru au acum 10 puncte, la fel de multe precum Sepsi.

FINAL » FCU Craiova - Sepsi 1-0

Echipele de start la FCU Craiova - Sepsi:

FCU Craiova (4-2-3-1): R. Popa (cpt.) - Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert - Asamoah, Dr. Albu - Sidibe, G. Iancu, Van Durmen - Cl. Bălan
Rezerve: Mogoșanu - Papadopoulos, Paramatti, Achim, Baeten, Marquet, Bahassa, Chițu, G. Ganea
Absent: Bauza (indisponibil)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Sepsi OSK (4-3-3): Niczuly (cpt.) - Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu - C. Matei, Păun, J. Rodriguez - Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began - Ispas, Ciobotariu, I. Gheorghe, Aganovic, Francisco Junior, Golofca, Achahbar, Rondon
Absent: Safranko (indisponibil)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Stadion: Municipal (Târgu Jiu)
Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Mai multe știri din Liga 1: 

Becali s-a săturat de un jucător cumpărat în această vară, după doar 100 de minute » Reproș direct pentru MM și Dică: „Bă, m-am luat după voi!”
FCSB
Becali s-a săturat de un jucător cumpărat în această vară, după doar 100 de minute » Reproș direct pentru MM și Dică: „Bă, m-am luat după voi!”
Alex Ioniță așteaptă telefonul lui Iordănescu: „Suspendarea a fost o lecție importantă, acum știu ce am de făcut”
Sepsi - Rapid 1-2
Alex Ioniță așteaptă telefonul lui Iordănescu: „Suspendarea a fost o lecție importantă, acum știu ce am de făcut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
zicsieu
zicsieu  •  31 August 2022, 18:27
Postat de legio.sud pe 30 August 2022, 22:26

Chestie de educație băieți , la teatru se poarta pantofii la voi gumarii …

ba! academiciene ! du-te si vezi ca ti se raceste shaorma. numai oameni cu facultati pe aici. cs mogosoaia v-a dat diploma? diploma + shaorma la absolvire ? suflete inchiriate ce sunteti. de ce aveti in medie doar 9 mii de spectatori? FCU e pe locul 3 . voi astia cu cs mogosoaia sunteti pe 5 . si e abia inceputul. in maxim 3 ani dispareti toti.

zicsieu
zicsieu  •  31 August 2022, 18:13
Postat de TIborSzoltan pe 30 August 2022, 18:28

Dar se vede ca ai carte… multa carte… mai precis 52 bucăți…la pelendava le-ai primit? Tu nu vezi ca Feceu e doar o alta afacere care începe sa miroasă urat de-a lui mincinoselul? Stiai ca firma pe care e Feceu e in insolventa? A mai facut de 7 ori mișcarea…o sa i se înfunde… insolventa falsa… oricât de sifon ar fi el…. Cat sa mai fure??

ba! tu nu stii care urechi ai in cap si vorbesti de insolventa si de ce o sa faca mititelu pe viitor. uitati-va la echipa voastra de la mogosoaia si nu mai aberati pe aici pe internet. cat de buna e shaorma aia in Craiova ? daca iti trimit bani imi iei si mie una ? fara sa-ti trimit bani imi iei ?

potec
potec  •  31 August 2022, 13:13
Postat de tzintaru pe 31 August 2022, 11:02

Poteca,ai fost la meci,pe cine încurajau cei de la T2?Dar cei de la T1? Adevărul este că ebgreu fara Olga.Cand va lăsa de capul vostru ,sunteți praf

Tintare ti-am mai spus esti ca o musca care biziie fara rost si fara cap. Pai bine mai tintare cind ati mai avut nr ala de spectatori si hai sa vedem cind o sa il mai aveti. Ba, incerc sa iti inteleg pasiunea treaba ta sa crezi tot ce *** mititelu, sa treci peste anii cind nu a jucat deloc fotbal mititelu dar macar realitatea poti sa o vezi? Cel mai bun loc ocupat de mititelu de cind e in fotbal e locul 7, mai e putin si o sa trebuiasca sa va gasiti alt nume si alta sigla , vindeti la fcsb ca orice echipa mica din campionat si va incurajati ca e bine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează