FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

Mititelu Jr. s-a dus la Dioszegi, imediat după scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova: „Nu mi se pare corect ca o echipă să câștige la «masa verde»”

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, susține că Adrian Mititelu și-a prezentat scuzele imediat după fluierul final.
Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 25, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, susține că Adrian Mititelu și-a prezentat scuzele imediat după fluierul final.

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 17:52 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 19:49

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe - FCU Craiova a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, susține că Adrian Mititelu Jr. și-a prezentat scuzele imediat după fluierul final. 

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Adrian Mititelu Jr. a urmărit incidentele de la fața locului. Finanțatorul lui Sepsi acuză comportamentul galeriei oaspeților și spune că fiul finanțatorului oltean și-ar fi prezentat scuzele pentru scandări. 

Ce prevede regulamentul, după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv » Marius Avram explică: „Astea sunt instrucțiunile FIFA”
Sepsi - FCU Craiova
Ce prevede regulamentul, după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv » Marius Avram explică: „Astea sunt instrucțiunile FIFA”

Laszlo Dioszegi, după scandalul xenofob de la Sepsi - FCU Craiova: „Domnul Mititelu a venit imediat la mine”

„Tot meciul, galeria lui FCU Craiova, în loc să susțină echipa, a scandat doar lozinci rasiste și xenofobe. Ah, și împotriva domnului Mititelu! Galeria noastră nu a scandat niciun cuvânt greșit tot meciul, doar «Hai Sepsi!». 

Domnul Mititelu a venit la mine după meci și mi-a zis că îi este rușine pentru ce s-a întâmplat. Ne-a strâns mâna.

S-a întrecut orice limită! Nu am auzit deloc «Hai Craiova» sau «Hai Știința»... doar trivialități. Eu cred că e o răzbunare împotriva domnului Mititelu. Nu mi se pare corect să se răzbune pe un om care a băgat atâția bani. 

Nu mi se pare corect nici ca o echipă să câștige cu 3-0 la «masa verde»”, a spus Laszlo Dioszegi la „Digi Sport Special”. 

În declarația „domnul Mititelu a venit la mine”, Laszlo Dioszegi a făcut referire la Adrian Mititelu Jr., nu la finanțatorul grupării oltene, așa cum ințial a fost precizat, eronat, în articol.

Ce prevede regulamentul, după ce Sepsi - FCU Craiova a fost oprit definitiv

Când au loc scandări xenofobe, el trebuie să urmeze procedura celor trei pași. Chivulete a urmat-o. Primul a fost întreruperea jocului, atenționarea la stația stadionului. Pasul numărul 2 e oprirea jocului timp de 10 minute. A fost și el făcut. Pasul numărul 3, în cazul în care se repetă scandările, oprirea definitivă. Chivulete a urmat pașii conform regulamentelor în vigoare. 

Nu făcea acest lucru dacă nu avea argumente. De obicei, presiunea pe arbitru e să mai închidă ochii sau urechile. Vorbim de foarte mult timp despre astfel de incidente. Astea sunt instrucțiunile de la UEFA. Era normal ca la un moment dat să se spargă și buba asta
- Marius Avram, fost arbitru internațional

VIDEO. Momentul în care meciul Sepsi - FCU Craiova e suspendat definitiv de arbitru

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

De neînțeles! Fanii i-au cerut să plece antrenorului din umbră: „Demisia, Schumacher!”

Cum se justifică administratorii „Ilie Oană” pentru mocirla în care s-a disputat Petrolul - Chindia: „N-au vrut să se mute”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
tivireli
tivireli  •  29 Ianuarie 2023, 20:14
Postat de TIborSzoltan pe 29 Ianuarie 2023, 19:57

Bani sustrași de la stat…a si fost Arestat pentru asta

Ca de obicei, vorbesti despre lucruri ce nu le cunosti. Mititelu este ultimul român, care ar lua bani de la stat. Nu pentru că nu ar vrea, ci pentru că nu poate. Are altă lume in care se invarte.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Ianuarie 2023, 19:58
Postat de nune pe 29 Ianuarie 2023, 18:12

Frumos gestul lui Mititelu. E bine ca exista normalitate in privinta asta.

Care? Tatuajul? Bătaia pe care a dat-o suporterilor? Înjurăturile la adresa tuturor? Daca asta iti place…. De asta sa ai parte…

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Ianuarie 2023, 19:57
Postat de 007claudiu pe 29 Ianuarie 2023, 18:20

Imi pare rau de Mititelu fiindca investeste bani seriosi, dar acum l-au sabotat proprii suporteri...in fapt niste huligani

Bani sustrași de la stat…a si fost Arestat pentru asta

Vezi toate comentariile (26)
Comentează