FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente » Cum arată tricourile de joc

Noile echipamente ale FCU Craiova, Foto: Facebook
Noile echipamente ale FCU Craiova, Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2022 20:34 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 21:04

Cu o întârziere de aproximativ 2 luni, FCU Craiova și-a prezentat seturile de echipament pentru sezonul 2022/2023.

  • CONTEXT: Înainte de startul actualului campionat, FCU Craiova își înștiința suporterii că echipa lui Marius Croitoru nu va beneficia de noul echipament pentru acest început de sezon. Motivul invocat de FCU? O livrare întârziată a celor de la Adidas, firma germană care îi sponsorizează pe alb-albaștri.

Cu 2 zile înaintea meciului de pe teren propriu cu Rapid, FCU Craiova și-a prezentat cele 2 rânduri de echipament, marca Adidas, pe care le va purta în sezonul actual.

Gabriel Iancu, Juan Bauza și Robert Popa au fost cei care s-au fotografiat în noul echipament.

Echipament portar
Trening de prezentare
Jachetă Fcu Craiova
+6 FOTO
  • Sursă foto: Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente

Echipamentul pentru meciurile de acasă este complet albastru, iar al doilea este gri. La fel ca în sezonul trecut, echipamentul destinat meciurilor din deplasare nu conține sigla clubului, ci un logo cu litera U. 

La prezentarea seturilor de echipament pentru sezonul trecut, clubul oltean anunța că a încercat „un rebranding al celebrei litere U, de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii '70”, generația lui Ion Oblemenco, denumită „Campioana unei mari iubiri”. 

Față de sezonul precedent, clubul patronat de Adrian Mititelu a renunțat la al treilea set de echipament, care conținea tricouri și șorturi negre.

Fotbal Club Universitatea 1948 vă prezintă noile echipamente pentru sezonul competițional 2022/23. Jucătorii vor beneficia de 2 set-uri de echipamente de joc, unul albastru și unul gri. Astfel, echipa revine la 2 variante de echipament după ce în ultimele sezoane a avut, în fiecare sezon, și unul alternativ. Momentan, toate echipamentele de joc și de prezentare nu sunt disponibile la magazin. În ceea ce privește acest lucru, vă vom informa atunci când articolele vestimentare vor putea fi achiziționate de întreaga suflare alb-albastră.

- Comunicat FCU Craiova

Șase firme sportive îmbracă echipele de pe prima scenă, iar Adidas și Nike au peste jumătate dintre cluburi. Pe lângă FCU Craiova, Adidas le mai sponsorizează și pe Sepsi, Petrolul și Universitatea Cluj.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Convins de selecționer să semneze cu Sepsi: „Mi-au spus că dacă voi fi titular și vom avea rezultate, voi fi convocat”

A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
pittt
pittt  •  10 Septembrie 2022, 18:24
Postat de tzintaru pe 10 Septembrie 2022, 16:14

Aoleu,și cine nu ne da voie,Mogoșoaia?

Legea!! Justiția!!

tzintaru
tzintaru  •  10 Septembrie 2022, 16:14
Postat de Ucvunicastiinta pe 08 Septembrie 2022, 23:32

Asa asa țineți numele stiintei pe tricouri ca să mai crească amenda aia din cauza ca nu aveți voie sa va afișați cu numele sau semnele ei:))))

Aoleu,și cine nu ne da voie,Mogoșoaia?

pittt
pittt  •  10 Septembrie 2022, 15:44
Postat de GionVaiani pe 10 Septembrie 2022, 09:30

Nu stiu ce aduci in discutie opiniile maximilor (...in contextul in care cei mai multi au fost si sunt alaturi de noi). Iei o discutie din 2014 si o arunci aici ... cand Balaci servea doar la meciurile noastre nu te gandeai. Balaci venea doar la meciurile noastre, in ziua in care a murit (Dumnezeu sa-l odihneasca !) se pregatea de meci... Daca zici ca Balaci l-a iertat pe Mititelu cum zici, atunci si atitudinea lui de a fi alaturi mereu de noi insemna o schimbare a ideilor lui.

1.Ai citit cumva părerea lui Balaci după faliment? 2.Crezi că ținea secretă părerea lui despre FCU si despre ”împăcarea” (ha ha ha) cu Mititelu și nu știa Lorena?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează