FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Întrebați-l pe Șumudică de ce nu mai vorbim!” » Antrenorul CFR-ului, „înțepat” de un fost jucător: „A fost singurul care mi-a făcut așa ceva!”

Marius Șumudică / FOTO: Guliver/Getty Images
Marius Șumudică / FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2021 12:20 / Actualizat joi, 26 august 2021 23:53

Florin Lovin (39 de ani), o figură inconfundabilă în fotbalul românesc, a fost invitat astăzi la GSP Live, fostul mijlocaș făcând o incursiune amănunțită prin cariera sa, una în care a lucrat cu antrenori români de calibru, precum Șumudică, Hagi sau Lăcătuș.

Retras din activitate de câțiva ani, trecut și prin tainele impresariatului, Florin Lovin a rememorat la emisiunea lui Costin Ștuan relația pe care a avut-o cu Marius Șumudică, tehncianul alături de care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu în 2016. Fostul mijlocaș dezvăluie episoade tensionate avute cu Șumudică și recunoaște că n-a mai ținut legătura cu actualul antrenor al lui CFR Cluj. „Întrebați-l pe el de ce!”, exclamă misterios Lovin.

Florin Lovin: „Șumudică a fost singurul antrenor care m-a scos înainte de pauză”

„Șumudică a fost singurul antrenor care m-a scos înainte de pauză într-un meci. I-am mai reproșat lucruri. Toată cariera mea am urât să-mi aud numele pe teren, să-l aud mereu pe antrenor spunând: «Fă aia, fă aia». Nu poți să-mi spui la fiecare fază cum să joci, nu ai joystick-ul în mână! 

La Timișoara, când m-a scos și am dat cu mingea în tribună, a fost o chestiune tactică pe care eu n-o înțelegeam. Jocul nostru mergea bine, veneam după o calificare, iar el mi-a zis: «Dacă nu faci ce zic eu, te scot!» Iar eu i-am zis: «Hai s-o văd și pe asta». M-a scos, apoi am luat bătaie cu 2-0 și am avut un schimb de replici. 

Totuși, Șumudică are o mare calitate: nu e ranchiunos. Asta e cea mai mare calitate pe care un antrenor o poate avea. Relația noastră a fost cu suișuri și coborâșuri. Mie îmi place să-mi aduc aminte de lucrurile bune pe care le-am făcut împreună”, a rememorat Lovin, la GSP Live. 

„Întrebați-l pe Șumudică de ce nu mai vorbim!” » Antrenorul CFR-ului, „înțepat” de un fost jucător: „A fost singurul care mi-a făcut așa ceva!”
Florin Lovin a fost unul dintre „stâlpii” vestiarului Astrei / FOTO: Guliver/Getty Images

Lovin: „Întrebați-l pe Șumudică de ce nu mai ținem legătura!”

„Pentru mine, Șumudică reprezintă un lucru frumos, petrecut pe final de carieră, cred că și pentru Șumudică ar fi trebuit ca eu să fiu un lucru frumos. Am contribuit decisiv la foarte multe lucruri. Nu neapărat valoric, ci și prin prisma grupului. Țineam vestiarul. 

(...) Am avut o anumită relație cu el, iar o relație specială e și cu picanterii, și cu înjurături, și cu strângeri în brațe. Per total, îi mulțumesc lui Șumudică pentru tot ce a făcut ca mine ca jucător. Din păcate...dar întrebați-l pe Șumudică....nu mai ținem legătura de doi ani, întrebați-l pe el de ce. Aș schimba comportamentul lui Șumudică, dar acesta este el. Nu putem fi perfecți. Din punctul meu de vedere, e o neconcordanță între CFR Cluj și Marius Șumudică.

Florin Lovin, mijlocașul devenit cunoscut la FCSB, a strâns peste 60 de meciuri în cupele europene, a jucat în Champions League și are în palmares și o semifinală de Europa League. În 2016, cu Marius Șumudică pe bancă, a cucerit titltul în Liga 1.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV // VIDEO Și-a înscenat Gigi Becali boala în închisoare? Fostul său avocat face acuzații incredibile: „Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

EXCLUSIV Ce a spus Victor Angelescu despre imaginile cu Mihai Iosif la bustul gol: „Și eu aș ridica chestiunea asta dacă aș fi jurnalist”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
jocuri
jocuri  •  29 August 2021, 09:38
Postat de iri_ pe 29 August 2021, 07:24

Ce joc si rezultate ma, e pe primul loc in liga1 cu 6 din 6 victorii, si echipa calificata in grupele unei competitii europene, deci despre ce voribm?

da...intradevar intr-un campionat foarte puternic si chiar cu rezultate de 3-2,4-3 cum zicea el ca ..e ca la zaruri. daca nu ar fi un mascarici, ca asta este cand da declarati, poate ar avea mai mult de castigat.. apropo stii de ce l-au dat turci afara....pentru blablaurile asta a lui, in declarati.

iri_
iri_  •  29 August 2021, 07:27
Postat de ciuke pe 26 August 2021, 13:58

A trecut el galeria rapidista la nefumatori? De cand cu Lovin aruncati cu popcorn in teren.

Adevarul ca o galerie sau suporterii vin la meciuri sa dea cu brichete in arbitrii si cine mai nimereste... hal de educatie...

iri_
iri_  •  29 August 2021, 07:24
Postat de persanu pe 26 August 2021, 17:22

sUMUDICA incearca sa il copieze pe Dan Petrescu , daca la vorba ii iese la rezultate si la jocul echipei nu prea , scartaie din toate incheieturile. Cauta scuze la fiecare meci si face comparatii peste comparatii ... patronii CFR-ului d-asta l-au adus sa-l auda ce comparatii face el si sa explice de fiecare data de ce nu sa calificat CFR ca Ferencvaros avea nus tiu cati internationali , ca Young Boys avea nu stiu ce buget ... Ba Sumudica , dar cu Astra cand ai eliminat West Ham cum a fost gicule ? Atunci erai allenatore a ? Dar Sheriff Tiraspol cum sa calificat ma ? Aia nu mai cauta scuze ... nici unu.

Ce joc si rezultate ma, e pe primul loc in liga1 cu 6 din 6 victorii, si echipa calificata in grupele unei competitii europene, deci despre ce voribm?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează