FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Niță e la un pas să se întoarcă la FCSB! Care e singurul impediment

Florin Niță e la un pas să se întoarcă la FCSB
Florin Niță e la un pas să se întoarcă la FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 29 mai 2020 22:19

Florin Niță, 32 de ani, e aproape de o revenire la FCSB, singurul impediment fiind suma de transfer pe care o cer cei de la Sparta Praga.

Rămas fără Cristi Bălgrădean, plecat la CFR Cluj, Gigi Becali nu-și făcea griji în ceea ce privește postul de portar. "O să apere Vlad și cu asta, basta! Eu nu văd niciun fel de problemă. E băiat tânăr, să intre în poartă și să apere! Ce atâtea discuții? Donnarumma e la fel de tânăr, a intrat, a apărat și nu l-a mai scos nimeni de pe teren", spunea Gigi, imediat după plecarea lui Cristi în Gruia.

Doar că patronului i-au explicat colaboratorii săi că nu poate sta într-un singur portar și că are nevoie de o dublură pe post. În acest moment, în lot, FCSB îl mai are pe Toma Niga, de 22 de ani, dar fără meciuri importante în picioare. Așa că cea mai bună variantă e un eventual transfer în regim de urgență al lui Florin Niță, de la Sparta Praga. Jucătorul reprezentat de Anamaria Prodan a rămas în relații foarte bune cu cei de la FCSB, iar șansele ca acesta să ajungă la un acord cu Becali sunt foarte mari.

Nu se înțeleg la bani

Mutarea se poate face, dar în acest moment totul se rezumă la suma de transfer! Cehii au cerut 500.000 în urmă cu șase luni, sumă care nu i s-a părut exagerată lui Becali. Iar varianta unui împrumut nici nu intră în discuție! Oficialii Spartei Praga vor să scoată cât mai mulți bani pentru portarul de 32 de ani, iar Becali ar fi dispus să plătească doar în jur de 75.000-100.000 de euro.

Reelația de prietenie dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan, agentul lui Florin, l-ar putea ajuta pe Gigi să obțină ce își dorește. "Poate-l aduci liber de contract pe băiat și îl ajut și eu", i-a transmis Gigi soției lui Reghecampf. Ana e în relații foarte bune cu oficialii echipei din capitala Cehiei și a început deja pistonările pentru o posibilă repatriere a portarului, pe care cehii au plătit 1,35 milioane de euro în ianuarie 2018.

Dacă FCSB ar reuși să-l recupereze de la Sparta, atunci Chucky, așa cum este poreclit portarul de când juca la Chiajna, ar primi un salariu lunar de 10.000 de euro, dar și alte bonusuri de performanță.

20.000 de eurolunar este suma pe care Florin o câștigă la Sparta Praga, echipă cu care mai are contract până în vara anului viitor

"Florin s-ar bucura să se întoarcă, pentru că ţine foarte mult la Steaua şi şi-ar dori să revină acasă, dar nu ştiu dacă se va întâmpla acest lucru acum. Trebuie discutat, e de văzut care sunt posibilitățile"
Nicușor Stanciu, mijlocaș Slavia Praga

"Poți să spui cu adevărat că Florin Niță e un mare stelist, va fi întotdeauna o variantă. Când a plecat, a plecat pe bani mulți, dar tot a ezitat. Dacă va fi liber de contract, ar putea fi o soluție. MM Stoica și patronul știu mai multe"
Helmut Duckadam, președinte de imagine FCSB

Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

FCSB. Dennis Man și Florinel Coman speră într-o minune! Becali cere cel puțin 25 de milioane pe ei

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
n_au
n_au  •  30 Mai 2020, 12:21

FC FCSB nu și-l permite pe Niță nici gratis. Lăsați vrăjeala.. FC FCSB e faliment.

dodo001
dodo001  •  30 Mai 2020, 10:49

Teoretic e posibil, ideea e daca Nita renunta la salariul de 20.000 euro pe luna unde la Steaua nu-i va castiga niciodata. Vrajeala ca va intra in vederile selectionerului nu poate fi pusa la socoteala. Probabil Gigi va trebui sa scoata bani atat pentru transfer, dar si pentru o prima de instalare daca Nita va accepta in cele din urma un salariu de 10.000.

3101575123247794
Alice Popa  •  30 Mai 2020, 09:06

Exista o singura piedica... BANIII!!! Este conditia pe care Becali nu o poate accepta: sa dea bani!!!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează