FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea a continuat asaltul asupra lui Mircea Rednic la GSP Live: „Trebuie să spunem adevărul, sunt dovezi clare!”

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 09:55

Florin Prunea (50 de ani), managerul general al lui Dinamo, a lansat în această dimineață, la GSP Live, un nou atac la adresa lui Mircea Rednic (57 de ani) fostul antrenor al echipei din „Ștefan cel Mare” . 

 

„Nu voiam să-mi atac foștii colegi, dar, când am văzut declarațiile lui Rednic, am fost nevoit să spun ce am spus. Trebuie să spunem adevărul, sunt dovezi clare. Se simțea că el e în spatele acestor lucruri, nu trebuie să fii mare specialist ca să-ți dai seama. E un grup de presiune creat, ați văzut că s-a mers acasă pe la conducători, dar nu vreau să generalizez. 

Clubul a greșit când a acceptat să fie împrumutat de Rednic. Nu mișca nimic la Dinamo fără el și fiica lui. Dintr-o campanie de transferuri de 12-13 jucători, el ar fi putut lua sume mari din comisoane. La Dinamo nu mișca nimeni fără Rednic și Luana. Ea nu apare în acte, dar ia bani de la cei care apar, de fapt, în acte. 

Noi acceptăm orice jucător, acceptăm să lucrăm cu orice agent, dar care respectă opinia clubului, nu propriile interese”, a declarat Prunea. 

„Aduceți-vă aminte de episodul cu banii de la CFR Cluj. Banii trebuiau să ajungă la jucători, dar au dispărut în altă parte. Nu e în regulă” Florin Prunea

...Florin Prunea, despre starea lui Eugen Neagoe: „El se simte mult mai bine. În momentul de față, a fost mutat într-o rezervă. A făcut un RMN, sper să iasă foarte bine. Lucrurile intră pe un făgaș normal. Va mai sta 2-3 zile în spital, apoi vom vedea.  Cu siguranță că va necesita o perioadă de repaus total”. 

Vezi și: MĂCEL LA MIEZUL NOPȚII! Florin Prunea l-a demolat din temelii pe Mircea Rednic: „E principalul instigator! El și fiica lui au CĂPUȘAT clubul” » Detalii halucinante

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dvd1
dvd1  •  23 Iulie 2019, 12:19

afara cu Pruna

risc_mix
risc_mix  •  23 Iulie 2019, 11:55
Postat de malkin71 pe 23 Iulie 2019, 10:39

Sa nu-si rupa gatul de la atatea asalturi, pana la urma vine si scandenta, eu nu vad echipa aia sa faca 10p in tur.

Mai terminați bă cu prostiile, nu mai faceți toți pe marii cunoscători. Îți garantez că într-o atmosferă prietenoasă, liniștită, cu lotul pe care-l are, dinamo intră la pas în play-off. Dar dacă naziștii din PCH vor continua acest,,război” e posibil să ai tu dreptate. Căci nu poți face performanță cu jucători timorați, sub teroare cărora le tremură picioarele de teama răzbunării derbedeilor din PCH.

demolarii
demolarii  •  23 Iulie 2019, 10:43

Dacă sunt dovezi clare sa meargă în instanta, nu in presa. Prunea cand a avut dovezi asa a facut. Vezi Prunea vs FRF. Dar oare ce va zice Prunea daca va fi acționat în judecată de Rednic si Pct? Asa , pentru calomnie......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează