FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de , - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 15:24 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 15:43

Florin Răducioiu (51 de ani), jucător la Dinamo între 1985 și 1990, anunță că sosirea sa la clubul alb-roșu într-o poziție oficială este „iminentă”.

În urmă cu mai bine de o lună, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, anunța că Florin Răducioiu se va alătura clubului. „Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute”, a glumit „Puriul”.

Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”
DINAMO
Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”

Angajarea lui Răducioiu a fost însă blocată, iar administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, indica aglomerația din organigramă drept motiv: „Ar avea loc, dar ar trebui să vedem la cine renunțăm dintre cei care nu performează”.

Florin Răducioiu semnează cu Dinamo: „Sosirea mea este iminentă”

La mai bine de o lună distanță de la acel moment, Răducioiu va ajunge la Dinamo.

Într-o conferință de presă acordată astăzi cu ocazia lansării proiectului Dinamo Win, fostul atacant a spus că „sosirea mea este iminentă”.

Pe deasupra, Răducioiu a comentat situația lui Dinamo atât pe plan sportiv cât și financiar:

„Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club”. 

Efortul suporterilor este de apreciat. E o formă de recunoștință, de generozitate, e o mână de ajutor pentru o iubire necondiționată, numită Dinamo. 

Este foarte important ca de mâine să înceapă o serie de victorii ale lui Dinamo, e foarte important pentru a salva clubul din punct de vedere sportiv. Refuz să mă gândesc că Dinamo ar putea retrograda. Abia așteptăm ca suporterii să revină în tribune, echipa are nevoie de ei. 

Am senzația că mâine vom face un rezultat foarte bun la Voluntari. 

- Florin Răducioiu

Mai multe știri despre Dinamo: 

„Big Mac, pe tricoul lui Dinamo” » Ce pregătesc fanii din programul DDB

Mircea Rednic explică ce le-a cerut jucătorilor lui Dinamo: „Nu mă interesează spectacolul, vreau cele 3 puncte” + „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
rockyus
rockyus  •  25 Noiembrie 2021, 13:44

aduceti bani mai multi sa-i faceti si astuia salariu)

dvd1
dvd1  •  21 Noiembrie 2021, 23:25

poate sa vina si mama lui Raducioiu rezultatul final e acelasi: retrogradare 100% sigura si apoi desfiintare. Atit a mai ramas. Sa vedeti masacru in meciul urmator. O sa piarda la scor de maidan pt ca asta e obisnuinta lor. In fond toate echipele trebuie sa isi rotunjeasca golaverajul cu Dinamo

creeperno115
creeperno115  •  21 Noiembrie 2021, 22:36

Sa nu fie la fel de iminenta ca banii spaniolilor

Vezi toate comentariile (25)
Comentează