FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo așteaptă răspunsul lui Florin Răducioiu » Ce spune Iuliu Mureșan

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 17:59

Florin Răducioiu (51 de ani) e extrem de aproape să semneze cu Dinamo. Acesta a negociat, la sediul clubului, cu Iuliu Mureșan. 

UPDATE 21 octombrie, ora 17:20 » Dinamo așteaptă răspunsul lui Florin Răducioiu

Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii despre negocierile cu Florin Răducioiu și a confirmat informația oferită de GSP.ro.

Oficialul „câinilor” și fostul atacant s-au întâlnit ieri, iar Mureșan speră ca Răducioiu, căruia i s-a propus să fie director sportiv, să dea un răspuns vineri sau sâmbătă.

„Cu Răducioiu ne-am întâlnit, dar a cerut o perioadă de răgaz. Să studieze și el atent contractul, pentru că este o problemă. El are un contract cu o anumită casă de pariuri, noi cu alta. Așa că trebuie să vadă dacă este în regulă, să nu fie ceva exclusiv. El va fi manager sportiv, așa că va sta pe bancă și va îmbrăca echipament cu însemnele clubului. Vineri sau cel mai târziu sâmbătă trebuie să ne dea răspunsul”, a spus Mureșan azi, potrivit digisport.ro.

UPDATE, 20 octombrie, ora 15:00 Florin Răducioiu cere timp de gândire

Tratativele purtate astăzi la sediul clubului s-au încheiat. Florin Răduciou nu a oferit declarații la plecarea de la club, dar GSP.ro a aflat că acesta a mai cerut timp de gândire. Astfel, cel puțin pentru moment, „Marele Blond” nu va semna cu roș-albii. Acesta a primit însă contractul, în speranța că va lua o decizie finală și își va pune semnătura pe hârtia primită de la șefi. 

Singura problemă care ar putea apărea în semnarea acordului cu Dinamo o reprezintă faptul că Florin Răducioiu este ambasadorul celor de la Superbet, iar clubul din Ștefan cel Mare are un parteneriat de sponsorizare cu o casă rivală, Unibet.

Știrea inițială: Răducioiu e vrut la Dinamo, pe funcția de team-manager

Într-o perioadă în care roș-albii suferă profund la capitolul rezultate, clubul e pe cale să dea o lovitură de imagine și să-l readucă în club pe Florin Răducioiu. „Marele Blond” e recunoscut drept un mare dinamovist și are o relație excelentă cu Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo.

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Răducioiu se află chiar în aceste momente la club, unde poartă negocierile finale cu administratorul special Iuliu Mureșan. Dacă vreun element neprevăzut nu blochează afacerea, acesta ar urma să fie prezentat oficial în cursul zilei. 

Dacă totul se rezolvă cu bine, Florin Răducioiu va ocupa funcția de team-manager, cu atribuții de director sportiv.

Florin Răducioiu a pus „două condiții” pentru a semna cu Dinamo

 „Normal că vreau să ajut, normal că vreau să mă duc la Dinamo. Nu vin să iau banii de la Dinamo, clubul trebuie redresat. Vreau să ajut cum pot în momentele astea grele. Nu mă interesează banii, vin să ajut, să am o colaborare bună cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei implicați. Miercuri o să fie întâlnirea decisivă și vreau să iau cea mai bună decizie. 

Vin cu inima deschisă la Dinamo, chiar dacă s-a creat un adevărat subiect pe venirea mea acolo. Mircea este singurul om care m-a căutat în ultimii ani și îi mulțumesc. 

Am avut cu el o întâlnire și am pus doar două condiții. Dacă ele vor fi respectate, atunci din punctul meu de vedere nu o să fie niciun fel de problemă. Dacă ne înțelegem, vin pentru Dinamo și pentru Mircea Rednic”, a transmis componentul Generației de Aur.

Răducioiu, la un pas să revină la Dinamo

Răducioiu a lucrat în 2006/2007 la Dinamo, director sportiv, în timpul primului mandat al lui Rednic în Ștefan cel Mare. 

„Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, a declarat recent Răducioiu.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Iuliu Mureșan, îngrijorat de situația nevaccinaților de la Dinamo » Apelul oficialului dinamovist: „Eu am făcut deja a treia doză”

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1

„N-am mai trăit așa ceva!” » Episod neplăcut pentru noul jucător al lui Dinamo: scandal cu trucare de meciuri

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
creeperno115
creeperno115  •  21 Octombrie 2021, 22:37

Pariurile au distrus fotbalul romanesc

1198649370199221
Dumitru Florin  •  21 Octombrie 2021, 22:37

Florine, e de apreciat dragostea ta pentru Dinamo, de laudat faptul ca ai in intentie sa ajuti la redresarea echipei, dar, cred ca faci o mare greseala sa-ti legi numele, acum, de haosul care exista in "Stefan cel Mare". Zavaleanu, Muresan si chiar si prietenul tau Rednic nu sunt in stare sa gestioneze normal situatia, cautand doar un castig de imagine si nu numai, mai ales in cazul primilor doi! Cat despre DDB, in mod clar, vizibil, nu se poate spune nimic bun despre actiunile lor! Nimic transparent pana acum in gestionarea banilor adunati de la suporteri!?!

magic4ever
magic4ever  •  21 Octombrie 2021, 18:05
Postat de Raileanu Catalin pe 20 Octombrie 2021, 13:53

come si dice FALLIMENTO ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează