FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Florin Ștefan comparat cu Wan-Bissaka, fundașul Angliei care a fost vândut pe 55 de milioane de euro: „Diferența nu e atât de mare”

Wan-Bissaka cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages
Wan-Bissaka cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 11:10

Florin Ștefan (23 de ani) e dorit insistent de Gigi Becali, care a anunțat că e dispus să plătească 300 de mii de euro, deși oficialii lui Sepsi au cerut 1 milion de euro.

Janos Bokor, directorul sportiv de la Sepsi, îl compară pe Florin Ștefan cu fundașul Angliei U21, Aaron Wan-Bissaka (21 de ani), cel care tocmai a fost transferat de Manchester United de la Crystal Palace pentru 55 de milioane de euro.

„Avem mai multe semnale din străinătate pentru Ștefan, dar din țară n-am vorbit cu nimeni. Am văzut că domnul Becali iese prin presă, dar cu noi n-a vorbit nimeni. Dacă băiatul vrea să plece, normal că-l lăsăm. A demonstrat că poate face față la un nivel ridicat. În momentul de față se vorbește foarte mult de prețul lui Ștefan, cred că 1 milion de euro e un preț ok.

Uitați-vă cât s-a plătit pentru Wan-Bissaka! 50 de milioane de euro a dat Manchester! Ok, acolo e Anglia, dar nu cred că e o diferență atât de mare între noi și ei. Ștefan trebuie să se gândească bine unde vrea să joace”, a declarat Bokor la Pro X.

Aaron Wan-Bissaka a prins 42 de meciuri în Premier League pentru Crystal Palace, în timp ce Florin Ștefan a jucat 55 de partide în Liga 1 pentru Sepsi și Daco-Getica.


Florin Ștefan

850.000 €e cota de piață a lui Florin Ștefan, conform transfermarkt.de

Citește și:

Florin Ștefan la FCSB // Gigi Becali a anunțat când va face transferul: „Nu stăm în ploaie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  02 Iulie 2019, 10:54

Stefan trimite CV-ul la toate echipele de prima liga din Spania , Anglia , Germania, Franta , Italia si asteapta oferte ! Sfantul Stefan te ajuta !

mosierul
mosierul  •  02 Iulie 2019, 07:34
Postat de radupais pe 01 Iulie 2019, 19:17

Aha, vechea zicala romaneasca. Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, mai nou o da in conspiratii cu ordinea mondiala si alte baliverne. Ba, daca avem valoare , ii mancam cu tot arbitrii si tot ce vor ei, dar nu avem. Eu l-as da si pe gratis pe Stefan daca as avea incredere ca e mare jucator si mi-as pune 30% procent, iar o echipa buna din europa il vinde lejer cu 15 mil, si ia si Sepsi 5 peste 2 ani. Dar ei stiu ca omu are mentalitate romaneasca si se poate pierde in 2 ani si mai bine jumulesc acum 1 mil

Vrei nu vrei, îți convine nu îți convine dar exista o ordine mondiala ....chiar și în fotbal ...

forza_viitorul
forza_viitorul  •  01 Iulie 2019, 21:26

"E dorit de Gigi Becali care oferă 300.000€" =)))) Ce penibil! Mare urs Becali... După ce a fost hiper umilit de Gaz Metan Mediaș acum e umilit de Sepsi. FC FCSB, o PORCĂRIE de echipă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează