FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB 0-1

Vedetele de la FCSB, criticate vehement după victoria cu UTA: „Superficialitate. Sunt jucători infatuați! Jucau pe vârfuri, din călcâie”

FOTO: Raed Krishan +25   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 08:17 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 15:32

Gabli Balint a comentat victoria chinuită a celor de la FCSB, 1-0 cu UTA, și i-a taxat pe cei mai importanți jucători ai formației roș-albastre.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de vedetele echipei, Florin Tănase și Florinel Coman, pe care i-a criticat în termeni duri pentru atitudinea avută la Arad.

Gabi Balint: „Coman și Tănase sunt puțin infatuați”

Sunt niște jucători puțin infatuați pentru că, la ocaziile pe care le-au avut, trebuiau să marcheze! Însă le-au tratat cu atâta superficialitate cum n-am mai văzut până acum.

Nu poți să spui că Florinel Coman a avut ghinion și a dat bară. Nu! Acolo trebuia să dea gol. El a avut o ocazie frumoasă, o ratare frumoasă. Ce? Acolo trebuia să dea gol! Portarul era căzut, el era bine plasat, era pe mijlocul porții. Trebuia să dea gol!

Tănase scapă de două-trei ori, trebuie să dea gol! Trebuie concentrare, trebuie să-ți dorești să dai gol! Iar la ei s-a văzut superficialitatea, ca și cum era 5-0. Jucau din călcâie și pe vârfuri.

Un jucător profesionist joacă la maximum, tratează fiecare fază la maximum. O să vină alt meci în care n-o să aibă decât două ocazii tot meciul și o să piardă 1-0. Așa se întâmplă în fotbal”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea”

Citește mai multe știri despre UTA – FCSB: 

Arbitrul Feșnic l-a nemulțumit și pe Toni Petrea: „Nu trebuia ceva de genul ăsta”

Un singur jucător de la FCSB nu a obținut notă de trecere cu UTA Arad + Ce calificativ a primit Adrian Petre în fața fostei sale echipe

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
parpalache
parpalache  •  14 Martie 2021, 11:33

Nu Gabi!Baietii se jenau si ei de blatul ala gretzos si trageau in balarii!

Berceni
Berceni  •  14 Martie 2021, 11:11
Postat de bibirica_cel_fara_de_bac pe 14 Martie 2021, 10:45

Chiar nu-ți pasă că, în dimineața asta, râde lumea (în hohote) de tine?!

gigistii n-au rusine, demnitate, simtul ridicolului.

bibirica_cel_fara_de_bac
bibirica_cel_fara_de_bac  •  14 Martie 2021, 10:45
Postat de cata23 pe 14 Martie 2021, 10:37

Sigur :)))) balaure de Colorado

Chiar nu-ți pasă că, în dimineața asta, râde lumea (în hohote) de tine?!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează