FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Dilemă în cazul Florinel Coman: „Ce spuneți, ca antrenor, când un fotbalist face ruptură în minutul 10?” » Răspunsul primit în direct de Ștucan: „Gheorghe Ștefan avea o regulă”

Florinel Coman s-a accidentat cu Macedonia de Nord și va rata tot sezonul. FOTO: Gazeta Sporturilor
Florinel Coman s-a accidentat cu Macedonia de Nord și va rata tot sezonul. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 12:54 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 13:40

Marin Barbu (62 de ani), unul dintre cei mai charismatici antrenori din fotbalul românesc, a fost chestionat, azi, la GSP Live, în contextul accidentării suferite de Florinel Coman în meciul România - Macedonia de Nord 3-2. 

Titularizat de Rădoi, Coman a rezistat pe teren doar 10 minute, acesta suferind o ruptură musculară ce-l va ține departe de teren pentru tot restul sezonului.

„Magiun” a fost întrebat de moderatorul Costin Ștucan: „Când un fotbalist se accidentează în minutul 10 al unui meci și face ruptură, ce spuneți, ca antrenor?”

Marin Barbu: „Rupturile și întinderile nu se fac de la odihnă”

Marin Barbu a răspuns fără să clipească, acuzându-i pe jucători că accidentările de această natură sunt cauzată de o viață extrasportivă nu foarte ordonată. Totodată, acesta a dezvăluit cum erau pedepsiți jucătorii Ceahlăului Piatra Neamț când sufereau astfel de accidentări.

„Eu am lucrat cu Gheorghe Ștefan la Piatra Neamț și avea o vorbă chiar bună. «Băi, rupturile și întinderile nu se fac de la odihnă». Dacă un jucător din echipa Ceahlăului făcea ruptură sau întindere, nu lua niciun ban din primele de joc! Salariul e salariu, dar Ștefan avea foarte mare dreptate.”

Florinel Coman ratează tot sezonul

Extrema Florinel Coman (23 de ani) va lipsi de la FCSB până la sfârșitul sezonului din cauza unei rupturi musculare suferite în meciul naționalei cu Macedonia de Nord. E cea mai recentă lovitură pe care o primește internaționalul român, într-o stagiune groaznică pentru el. 

Lovitura aceasta e doar cea mai recentă, nu e prima pe care o primește Coman în campionatul aflat în curs, unul îngrozitor pentru el. A jucat în 19 meciuri din Liga 1 și a marcat un singur gol, un randament dezastruos pentru un fotbalist ofensiv. În contextul acesta, au surprins convocarea în echipa națională și folosirea lui ca titular în meciul cu Macedonia de Nord.

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live: 

EXCLUSIV Adrian Porumboiu lansează acuzații grave: „Același Balaj care a direcționat campionate și Cupe către CFR Cluj? Parcă ar fi procurorul «Portocală»!”

EXCLUSIV George Pușcaș, atacat în direct: „Băiețașului i s-a cam urcat la cap!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  08 Aprilie 2021, 22:44

Daca nu ai avut nimic cu o zi inainte, si faci intindere in min 10, clar nu te-ai incalzit bine..si e doar vina ta...daca era dupa un sezon obositor, si o facea dupa un sprint in min 80, era altceva...dar in min 10...e lipsa de profesionalism.

fairplayromania
fairplayromania  •  08 Aprilie 2021, 18:40

Atacant chemat la Naţională cu 19 partide ca titular si 1 singur gol ???? Treuie sa fi scos ceva gras din buzunar Becali ca sa fie convocat anti-fotbalistul ăsta. Cum a rămas cu carnetul cu remorcă ?

knuty
knuty  •  08 Aprilie 2021, 17:49

Azi e ziua nationala a lui Coman,Razvan Marin,Mircea Lucescu.Ilie Dumitrescu,Marius Lacatus.Claudiu Niculescu....Bachtalo!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează