FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Luana Rednic și-a intrat în drepturi » S-a fotografiat alături de ultimul transfer al lui Dinamo

FOTO: Instagram Simon Zenke
FOTO: Instagram Simon Zenke

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 17:30

Odată cu revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, au revenit și influențele fiicei sale Luana, care e în spatele ultimului transfer făcut de "câini".

Aducerea mijlocașului lateral nigerian Simon Zenke (29 de ani) a fost ochestrată chiar de fiica antrenorului. Zenke a postat astăzi o fotografie pe Instagram în care apare alături de Luana.

Fiica lui Mircea Rednic va trebui să se lupte pentru influența asupra jucătorilor cu Giovanni Becali, considerat unul dintre consilierii lui Negoiță, dar și cu Anamaria Prodan, agent care a avut o influență importantă în ultima perioadă la echipă, ea aducându-i pe Danijel Subotic și Teddy Mezague, jucători plecați după venirea lui Rednic.

În precedentul mandat al tatălui său de la Dinamo, Luana a contribuit la venirile lui Leo Bartalsstovu și Romario Kortzorg, dar și la cea a regretatului Patrick Ekeng.

28
de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron

30
de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă și 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor

51
de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
blocatu
blocatu  •  09 Noiembrie 2018, 21:58

se lasa cu paruiala! nu capilara, ci pubiana! e stiut viciul Luanei pentru ciocaneli cu jucatorii, doar de aia s-a suparat *** pe ea si a reziliat contractul, ca a dat cu ceva in alti jucatori!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  09 Noiembrie 2018, 09:47
Postat de Lengyel Adrian pe 09 Noiembrie 2018, 08:07

XXL=una bucata blonda + una bacata negru...

Te-ai uitat pe tine, una bucată prost.

balauru48
balauru48  •  09 Noiembrie 2018, 09:18
Postat de ray51 pe 09 Noiembrie 2018, 08:42

In loc sa-si vada de papusi, de lego, de leagane, umbla saracuta prin tarlale straine si cauta jucatori la comanda tatanelui sau. Asta-i curata sclavie !... Pe bani buni.

Sclavie exista unde este stapan, adica in Popesti-Leordeni, la fcsb.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează