FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

FRF a sesizat Comisia de Integritate după acuzațiile grave făcute de Adrian Mititelu și de fiul său: „Toleranță zero”

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 12:06 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 13:22

Federația Română de Fotbal a reacționat astăzi, printr-un comunicat de presă, în urma acuzațiilor grave făcute de Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1, din barajul pentru Conference League.

Nemulțumit de prestația arbitrului FIFA Istvan Kovacs, care a eliminat doi jucători de la FCU Craiova, Bauza și Huyghebaert, Adrian Mititelu a pus tunurile pe conducerea FRF și a declarat că lucrurile duc spre crimă organizată!

În replică, FRF a anunțat că a sesizat deja Comisia de Integritate din cadrul Federației.

Comunicatul FRF, după declarațiile lui Adrian Mititelu

Având în vedere declarațiile făcute de domnul Adrian Mititelu la finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 1948, precum și cele transmise de Adrian Mititelu junior în social media, administrația Federației Române de Fotbal face următoarele precizări: 
FRF a luat act de declarațiile preluate de mass-media și acestea au fost transmise deja Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF. 
Reamintim că Federația Română de Fotbal are o politică de toleranță zero în privința protejării integrității sportului. 
Oricine deține informații despre încălcarea principiului de integritate în cadrul FRF poate contacta Departamentul de Integritate și Antifraudă
- administrația FRF

Ce acuzații a făcut Adrian Mititelu după meciul CFR Cluj - FCU Craiova

Imediat după meciul CFR Cluj - FCU Craiova, Adrian Mititelu a făcut mai multe acuzații grave:

„Hai să vedem maniera de arbitraj. A fost pro CFR din start. Eu zic că 90% dintre cei care s-au uitat la meci au văzut asta. Sunt lucruri pe care nu le poți spune. Dacă spui, te cheamă Burleanu la Comisie și te execută. Ei numesc șeful arbitrilor, ei promovează arbitri, ei numesc membrii Comisiei care te judecă. Ei fac regulamentul... Cum te poți pune cu acest sistem? Deja lucrurile duc spre crimă organizată! E greu de demonstrat. 

De la Sandu și Dragomir nu s-a schimbat nimic. E chiar mai rău. A fost o sarcină din partea unui grup care are mare influență, ca CFR Cluj să fie salvată. Noi trebuia să fim Bayern ca să câștigăm azi. Ăsta e sistemul. Nu mai pot să tac. Mai mult decât ce mi-au făcut, nu pot. S-a văzut că CFR Cluj a jucat în 13. De la delegare totul a fost croit. Direcția a fost ca CFR Cluj să meargă mai departe”, a spus Adrian Mititelu la PrimaSport.”

Adrian Mititelu, acid la declarații imediat după CFR - FCU: „A fost prostituție! Bodescule, știu ce faci!”
CFR - FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, acid la declarații imediat după CFR - FCU: „A fost prostituție! Bodescule, știu ce faci!”

Adrian Mititelu, după CFR Cluj – FCU Craiova: „Lucrurile duc spre crimă organizată”

„A fost o organizare generală a FRF ca să treacă CFR Cluj. Trebuiau să spună că nu au ce căuta echipele din play-out în lupta de Europa. Eu am simțit încă de la delegare că se încearcă cu orice preț să treacă echipa gazdă. CFR Cluj nu merita. Trebuia să mergem noi. Dar e greu, nu avem permis să mergem acolo. 

În primul rând, nu trebuie să trimiți un arbitru clujean. Toată lumea știe că stă în Cluj, toată lumea știe relația pe care o are... Se știu multe, dar e mai greu să le demonstrez. Această brigadă a fost delegată pentru a face diferența. Lucrurile tind să o ia foarte urât. Am fost batjocorit! Am lucrat cel puțin de la egal la egal cu CFR Cluj. Dacă eram în 11 nu ne bătea niciodată.

Atac la secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu 

Patronul oltenilor e convins că ajutorul primit de CFR Cluj are de a face cu intervenția lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

„Acest Popa (n.r Cătălin Popa - arbitru VAR la CFR - Craiova) e executantul lui Bodescu. Vă spun eu. Deci Bodescule, știu tot! Și o să dovedesc. La anul trebuie să fim mai buni, să-i batem și cu arbitrii”, a mai zis Adrian Mititelu.

Acuzațiile lui Adrian Mititelu jr. după barajul pentru Conference League CFR Cluj - FCU Craiova

De asemenea, Adrian Mititelu jr. a fost la fel de vehement împotriva sistemului. Ținta tot Gabriel Bodescu.

După ce l-a jignit pe Istvan Kovacs, pentru eliminarea lui Juan Bauza, Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură și la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF.

Fiul lui Adrian Mititelu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa oficialului FRF, afirmând că va face o plângere penală la DNA.

„Acesta este omul care nenorocește fotbalul românesc prin controlarea și manipularea arbitrajului românesc. O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om care acum un an de zile a trimis un președinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din județul Dolj, la sediul clubului din Craiova. 

Respectivul președinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relația bună cu Gabriel Bodescu în privința arbitrajului si a anumitor decizii ale Federației, la cererea lui Bodescu. 

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU - Sepsi, când Sidibe a marcat gol făcând un henț evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, același Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenția lui și insista să îl angajez pe respectivul președinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri și cu faptul ca nu am acceptat pierderea la «masa verde» a meciului cu Sepsi, acest om ne executa cu prima ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Pușcaș din funcția de președinte al clubului, deoarece critica mereu conducerea Federatiei. 

Același Gabriel Bodescu. la întâlnirea membrilor afiliați din vara trecută, care a avut loc la hotelul Phoenicia din București, îmi povestea de față cu alt prieten, care va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali și implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu și a votat la alegeri cu Ionuț Lupescu. 

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal!”, a scris Adrian Mititelu jr pe Facebook.

Citește și:

EXCLUSIV FCSB, ofertă neașteptată pentru un stoper de 35 de ani! » Cine este fundașul central dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat a 7-a plecare de la FCSB: „Mi-a plăcut, dar îl dau” + Recunoaște că n-are „ochi” la transferuri: „Mă mai înșel”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
Moshu
Moshu  •  03 Iunie 2023, 11:49
Postat de legio.sud pe 03 Iunie 2023, 08:08

Mai nou plângerea se face la cei care asiguă spatele hoților … lasă -ne cu abureli din astea de la tine din sat .

Mai puiule,la mine "in sat"se face si un pic de scoala,pe cind la voi "in comuna"se pare ca n-aveti dascal.Vai de voi !

johny2003
johny2003  •  03 Iunie 2023, 10:23

E clar! Il ciuruieste burlanu pe Mititel! Asta cu Comisia de Integritate e cea mai tare! M-a pufnit risul! Dupa ce i-a ciuruit pe Lucescu, Lupescu, Gica Popescu, Hagi, Prodan, Prunea...ca sa enumar doar citiva...burlanu a devenit: INTEGRUL!!! Ha,ha,ha...unde era Integrul si noi nu stiam!!))))))))))))))))

Activistul
Activistul  •  03 Iunie 2023, 09:51

Scandal + minciuni + frustrări = Mititelu.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează