FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gabriel Moura la Dinamo! Eugen Neagoe rezolvă încă un transfer și aduce un jucător pe care l-a avut la Sepsi

Gabriel Moura a evoluat pentru Sepsi în ultimul sezon // FOTO: Gazeta Sporturilor
Gabriel Moura a evoluat pentru Sepsi în ultimul sezon // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 17:07

Dinamo îl va aconta pe fundașul dreapta Gabriel Moura (31 de ani), ultima oară la Sepsi Sfântu Gheorghe. Clubul roș-alb e în plin proces de consolidare a lotului pentru noul sezon.

Cele două părți sunt în discuții avansate, fotbalistul aflându-se deja în cantonamentul lui Dinamo de la Marbella (Spania). Brazilianul, liber de contract, va semna în perioada imediat următoare înțelegerea cu gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Eugen Neagoe, noul antrenor al dinamoviștilor, îl cunoaște bine pe Moura din perioada de la Sepsi, unde l-a antrenat în ultimul sezon. Brazilianul evolua pentru covăsneni din vara lui 2018. 

35 de meciuria bifat Gabriel Moura pentru Sepsi în sezonul trecut

Gabriel Rodrigues de Moura evoluează pe postul de fundaș dreapta și a jucat de-a lungul carierei la Guarany, Mirandela, Penafiel, Gil Vicente, Anorthosis Famagusta și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Portarul Cătălin Straton, fundașii Florin Bejan și Andrei Sin, mijlocașul Alexandru Răuță și atacantul Slavko Perovic sunt noutățile de până acum din lotul lui Dinamo.

Vezi și: VIDEO Florin Prunea nici nu se gândește la titlu: „Lăsați bazaconiile! Trebuie să intrăm în play-off, apoi vedem” » Detalii despre transferuri și amicale + pe cine „înțeapă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tequlix
tequlix  •  26 Iunie 2019, 08:58

Un transfer bun, Moura seamana ca stil de joc cu Aliji, poate mai rapid putin.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează