FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

OFICIAL Gabriel Tamaș este noul președinte al lui FC Voluntari

Gabriel Tamaș (37 de ani) a fost anunțat oficial în funcția de președinte la FC Voluntari.
Gabriel Tamaș (37 de ani) a fost anunțat oficial în funcția de președinte la FC Voluntari.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 20:20 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 20:46

Gabriel Tamaș (37 de ani) a fost anunțat oficial în funcția de președinte la FC Voluntari. 

Tamaș a avut un rol esențial în salvarea de la retrogradare a celor de la Voluntari. A venit în iarnă, când ilfovenii ocupau penultima poziție în Liga 1 și s-a transformat rapid în liderul echipei. 

Fostul internațional a fost instalat în funcția de președinte, în locul lui Ioan Andone. Cel din urmă va prelua o funcție superioară, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.

Gabriel Tamaș, președinte în Liga 1. Comunicatul oficial

„Conducerea Clubului FC Voluntari, formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului. 

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România. Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă functie, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon. 

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș - Bogdan Bălănescu - Bogdan Niculaie. Domnul Ioan Andone ,o figură emblematică a sportului românesc , va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari. Mult succes, tuturor! Mult succes, Gabi!”, se arată în comunicatul emis de FC Voluntari. 

Vă spun acum în premieră, Când am auzit că-l aducem pe Gabi Tamaș, vă dau cuvântul meu de onoare că m-am speriat. Nu le-am spus colegilor. Aveam o imagine deformată despre Gabi Tamaș, prin ceea ce s-a dat despre el, anumite întâmplări nefaste. În aceste luni, de când este la FC Voluntari, am descoperit un om deosebit. O spun acum, după ce ne-am salvat de la retrogradare.
- Florentin Pandele, primar Voluntari

67 de selecțiiare Gabi Tamaș la prima reprezentativă a României

VIDEO Daniel Pancu, poveste amuzantă cu Gabi Tamaș: ”M-am trezit cu un cot în nas”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Rapid, aproape de marea lovitură a verii » Idolul din Ștefan cel Mare poate juca în Giulești!

Miza pe străini! Încă un transfer pentru Adi Mutu la FCU Craiova 1948

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
publicer
publicer  •  20 Iunie 2021, 07:21

Presedinte de club?! Adevarul e ca are experienta fata de altii la cluburi. Ceva fotbal a jucat la viata lui deci ... e normal. Sa nu fim rautaciosi totusi. Omul trebuie adus pe linia de plutire cumva si poate asa isi gaseste directia in final.

titiduru22
titiduru22  •  19 Iunie 2021, 23:38
Postat de dora pe 19 Iunie 2021, 20:58

Președinte-jucător, mai exact. O Premieră...

Basescu a fost primul :)))

dora
dora  •  19 Iunie 2021, 20:58

Președinte-jucător, mai exact. O Premieră...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează