FOTBAL  »  Superliga  »  TESTE

GALERIE FOTO 20 de imagini inedite din cantonamentul arbitrilor » Vassaras i-a luat tare: "Dacă se întâmplă asta, plătiți"

Foto: Alex Nicodim +19   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 16:14

Președintele CCA, Kyros Vassaras, a băgat arbitrii din Liga 1 în cantonament la București. 

Până sâmbătă, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia va avea loc cursul de instruire pentru arbitri și arbitri asistenți din Liga 1. 

Chiar dacă afară temperatura e pe plus pentru prima dată în ultimele trei săptămâni, Radu Petrescu trage tare pentru a fi cât mai bine pregătit. El, dar și restul colegilor de pe lista FIFA sunt supervizați atent de reprezentantul UEFA pe teme de arbitraj, Jorn West Larsen, venit special din Danemarca.

"Colegii s-au mai plâns de frig, însă mie nu mi-e frig. Am dat teste normale și știam la ce să mă aștept. Am dat testul de viteză, urmează testul pe ceea ce trebuie să facem noi pe teren. Mai avem lecțiile teoretice și-apoi așteptăm să începem campionatul", a declarat Petrescu.

Nu lipsesc glumele și buna dispoziție. Vassaras și Deaconu vorbesc mult cu "centralii" și asistenți, dar frigul le intră în oase și n-au timp de stat la bârfă. Bagă antrenamente spartane la fel ca elevii lui Reghecampf în Turcia, iar Avram, Colțescu și Găman trec cu brio toate testele la care sunt supuși. 

"Dacă au venit cu kilograme în plus o să plătească! Trebuie să treacă toate testele la care sunt supuși și să arate că merită să fie delegați. Trebuie să fim pregătiți pentru startul sezonului"
Kyros Vassaras, președinte CCA

"E cea mai grea lună din an. Avem antrenamente, pregătire multă. Vremea de afară ne ridică și ea probleme serioase. Trebuie să ne punem la punct, pentru că o să vină finalul de campionat, ultimele cinci, șase etape, unde o să fie o luptă crâncenă pentru play-off și play-out, deci ne așteaptă meciuri dure. Eu unul sunt atent la toate mișcările de trupe din Liga 1, analizez și studiez, pentru că sunt echipe care își schimbă, pe lângă jucători, chiar și tactica sau profilul" Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român al momentului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  26 Ianuarie 2017, 18:02

"Dacă au venit cu kilograme în plus o să PLATEASCA! Trebuie să treacă toate testele la care sunt supuși și să arate că MERITA să fie delegați"...limbaj aiuristic. Daca tipul asta era presedinte de arbitri intr-o tara serioasa si facea asenmenea afirmatii zbura in secunda doi !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  26 Ianuarie 2017, 17:28

Pe Hatzegan îl interesează tactica și profilul , de aia inventează faulturi și penalty pentru fcsb , iat păcălicii ăia doi de Avram și Găman ar trebui *** trimiși în Siberia !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  26 Ianuarie 2017, 17:18

niste golani ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează