FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Cele mai tari MEME-uri cu Vassaras făcute de dinamoviști: "Acum, e comedie, dar «spectacolul» va continua sâmbătă!"

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 16:24

Răzbunarea este arma celor care știu s-o folosească, este motto-ul după care se ghidează acum dinamoviștii.

Roș-albii s-au săturat să reacționeze doar verbal după ce-au fost dezavantajați de arbitri în acest sezon, ultima oară fiind cu Astra, 2-2, astfel că au luat atitudine prin conducătorii grupării, inițiind online o adevărată campanie pentru a se lua măsuri împotriva arbitrilor care greșesc ca să se corijeze situația din fotbalul românesc.

După Mutu și Dănciulescu, vedete din showbiz precum Capatos și Scărlătescu au luat atitudine, iar astăzi, după reacția "subțire" a CCA, suporterii au împânzit internetul cu mesaje și cu fotografii pline de ironie.

Iar acțiunea va continua, dinamoviștii anunțând că se va ajunge și la o reacție mai vehementă în zilele ce urmează, în special la meciul de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara.

"Considerăm că suntem luați la mișto, pe românește, de domnii de la CCA, astfel că vom merge o perioadă pe ideea mesajelor comice. Dar vom schimba «kalimera», curând! «Spectacolul» adevărat va fi la meciul de pe Bega. Vom reveni cu detalii. Până atunci, pregătim și mesaje în limba greacă pentru mister Vassaras, fiindcă vrem o reacție normală, nu amânări și liniște. Vrem măsuri, pe românește, o să ne interesăm să scriem exact și corect gramatical și în limba elenă ceea ce dorim", au explicat astăzi oficialii din Ștefan cel Mare.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
grandetorito
grandetorito  •  03 Noiembrie 2016, 19:44
Postat de dinamo_fcd_in_adn pe 03 Noiembrie 2016, 18:49

Tu ce ai măi scăpărici fecesebe aka rușinea României și a Europei ?.... Grandecurito te faci de căcat , cu fiecare inepție pe care o postezi, ești jalnic , sigur ar trebui să faci un control pshiatric, tu ai un *** mă băiatule , la tine prostia dăunează grav sănătăți.....

Ce dor imi era de tine, dinamo_fkl_in_adn! Prefer sa imi fie dor in continuare... asa ca dispari vis urat! :)

fangigi
fangigi  •  03 Noiembrie 2016, 19:08

De cand a reusit Deaconu cu un cucui sa intoarca rezultatul unui meci in favoarea cui i-a convenit, adica a mizeriei ciobanului puscarias, astia nu mai au nici o rusine, nici o jena, nici o frica! Fac tot ce-i taie capul pt ca stiu ca nu vor pati niciodata nimic! Hoti ca Ionica Serea sau Salomir si multi altii au fost scosi din arbitraj, dar nu li s-a imputat nici macar un singur leu pt prapadul ce l-au facut in fotbalul romanesc! Iar Deaconu, adica cel mai mare hot, a mai fost si decorat de presedinte pt curajul cu care fura!

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  03 Noiembrie 2016, 18:49
Postat de grandetorito pe 03 Noiembrie 2016, 17:23

Foarte subtire articolul, nea Edi. "Razbunarea este arma prostului", de cand s-a inventat proverbul, asa ca nu ii mai menaja pe dinamovistii care acum deseneaza si online, nu doar cearsafuri si placute. Fara fotbal, au mult timp la dispozitie :P

Tu ce ai măi scăpărici fecesebe aka rușinea României și a Europei ?.... Grandecurito te faci de căcat , cu fiecare inepție pe care o postezi, ești jalnic , sigur ar trebui să faci un control pshiatric, tu ai un *** mă băiatule , la tine prostia dăunează grav sănătăți.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează