FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN // Edi Iordănescu nu își iartă jucătorii: „Doar atunci vom avea o zi liberă”

FOTO: gaz-metan-medias.ro
FOTO: gaz-metan-medias.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 18:54

Gaz Metan Mediaș se află în cantonament în Spania, iar Edi Iordănescu (41 de ani) le lansează tot felul de provocări elevilor săi.

Fundașul Valentin Crețu (30 de ani) a dezvăluit promisiunea pe care le-a făcut-o Iordănescu jr. fotbaliștilor medieșeni: câștigă următoarele două amicale și primesc o zi liberă.

„Am început destul de tare antrenamentele, dar o să ne ajute foarte mult în campionat. A decurs totul ok, suntem mulţumiţi, mai avem două meciuri amicale şi sperăm să câştigăm o zi liberă, pe care ne-o dă Mister dacă nu pierdem. Aşa ne-a promis. Dacă nu pierdem niciun amical, avem o zi liberă în plus. Pentru noi va conta mult.

De când a venit Mister sunt foarte bine defensiv şi primim foarte greu gol. Asta contează, de aici pleacă totul la o echipă. Să stai bine defensiv, să dai echilibru, să dai încredere echipei. Pentru noi va fi un atu în campionatul care urmează”, a declarat Valentin Creţu, potrivit TV Telekom Sport.

Rezultatele GAZULUI în amicale

Gaz Metan - Algeciras 3-0
Gaz Metan - FC Kilmarnock 0-0

Medieșenii mai au programate două partide de verificare în Spania, cu Lincoln Gibraltar (prima ligă din Gibraltar), respectiv Charlton Athletic (liga a treia din Anglia).

VEZI ȘI:

Marco Dulca a semnat cu Viitorul » Din Anglia, direct în Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  05 Iulie 2019, 11:05

Lot slabut. De play-out.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close