FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB // VIDEO Cote în scădere la casele de pariuri! Apelul lui Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 12:33

Gaz Metan și FCSB se înfruntă duminică, de la ora 21:00. Edi Iordănescu nu se teme de duelul cu vicecampioana, dar își avertizează jucătorii: „Spirit de sacrificiu și fără greșeli individuale! Altfel, nu batem”. 

  • Gaz Metan - FCSB e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Cu trei victorii și trei rezultate de egalitate înregistrate până în prezent, Gaz Metan vrea să continue seria rezultatelor pozitive și implicit să rămână pe unul dintre locurile de play-off și la finalul acestei etape. 

La casele de pariuri, cotele pe victoria gazdelor sunt în continuă scădere, de la 3.30 ajungând chiar și la 2.00, semn că bookmakerii se așteaptă ca echipa lui Gigi Becali să fie cu gândul mai mult la returul cu Guimaraes, din play-off-ul Europa League. 

Partida a fost prefațată în cadrul unei conferințe de presă de tehnicianul Edi Iordănescu, care a făcut un apel către propriii elevi și la public. 

„Nivelul valoric este cu totul altul al FCSB-ului și ei sunt favoriții acestui joc. Chiar dacă noi suntem într-un moment bun, ei au un lot extrem de valoros, și-au recuperat deja majoritatea jucătorilor și au calitate să învingă orice echipă. Nu abordăm jocul cu capul plecat! Avem un moral bun și ne simțim puternici

Încă mai suferim, dar sunt semnale bune în jocul nostru și asta ne dă încredere. Vreau personalitate și jocul de echipă trebuie să primeze. Jucătorii trebuie să facă diferența, dar trebuie să avem spirit, sacrificiu și un joc dus la limita regulamentului. Nu trebuie să facem greșeli individuale, dar sunt sigur că o să fie un meci foarte dificil”, a dezvăluit Edi Iordănescu la conferința de presă. 

„Eu pregătesc meciurile la cel mai mic detaliu, dar acum avem nevoie de public și doar împreună putem să câștigăm acest joc. Adversarul are și un nou antrenor, are o motivație în plus, iar jucătorii vor încerca să demonstreze. 

Eu le țin pumnii celor de la FCSB în Europa, să îi ajute Dumnezeu să meargă mai departe, dar acum vreau să câștig meciul de duminică și să plecăm cu cele trei puncte, extrem de folositoare în clasament. E greu ca echipele să lege două victorii la rând, dar eu vreau trei! Ultimele jocuri am marcat și nu am primit goluri, îmi doresc să se întâmple acest lucru și de această dată”, a mai declarat tehnicianul.

VIDEO Echipele probabile la Gaz Metan - FCSB: 

VEZI ȘI:

VIDEO Gigi Becali și-a prezentat noul antrenor! Bogdan Argeș Vintilă: „Am venit să muncesc pentru un creștin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
sooos1ck
sooos1ck  •  25 August 2019, 11:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  24 August 2019, 18:05

Ne-am acrit de blaturile facute in cinstea Omeniei.... Edi abia asteapta sa îi ia locul lui Ventilă.... Se lărgeste autostrada Omeniei....

reteleanu
reteleanu  •  24 August 2019, 15:44
Postat de cneius pe 24 August 2019, 15:25

"sa loveasca in plin, fara mila, fara respect..." - e doar un joc de fotbal..

desi il injura pe cioban, folosesc limbajul lui militaresc-voievodal: "fara mila, striviti, distrusi, razboi" :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează