FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB

GAZ METAN - FCSB // VIDEO Jucătorii FCSB au făcut primul antrenament cu Bogdan Vintilă și l-au cunoscut pe noul preparator fizic, Marius Dima

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 13:53

Bogdan Vintilă (47 de ani) a condus primul antrenament la FCSB, înaintea meciului de mâine seară de la Mediaș, cu Gaz Metan.

"Am luat echipa din mers, sunt doar de o zi aici. Eu pun pasiune și sunt sigur că jucătorii se vor ridica la nivelul renumelui echipei. Suntem la început de campionat. Trebuie să avem anumite priorități, dar e adevărat, nu e un loc de care să fim mulțumiți. Asta e, trebuie să urcăm!", a spus antrenorul.

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani are un staff format din Vergil Andronache (antrenor secund), Dacian Nastai (analist video), Marius Dima (preparator fizic) și Marius Popa (antrenor cu portarii). Doar Marius Dima este o noutate pentru lotul roș-albastru. 

Dima a lucrat recent la Dinamo, în mandatul lui Eugen Neagoe, dar a rămas liber de contract după ce antrenorul a fost înlocuit cu Dusan Uhrin jr. Acesta venise la Dinamo de la Sepsi, acolo unde a lucrat tot cu Neagoe.

Noul preparator fizic al roș-albaștrilor a activat și la echipa națională, în perioada în care Victor Pițurcă a fost selecționer, dar a mai fost și cu acesta în Arabia Saudită. Dima s-a perfecționat la Clairefontaine şi la Londra, are titlul de doctor și este profesor la Facultatea Româno-Americană.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
setrannn
setrannn  •  24 August 2019, 16:48

Forza STEAUA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează