FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2

GAZ METAN MEDIAȘ - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 2-2 // VIDEO » Meci memorabil făcut de nou-promovată la debutul în Liga 1!

Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște 2-2
Gaz Metan Mediaș - Chindia Târgoviște 2-2

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 19:55

Nou-promovata Chindia Târgoviște a oferit surpriza primei etape a noului sezon al Ligii 1 și a scos un punct din deplasarea cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2, după ce a revenit de la 0-2!

Medieșenii au condus cu 2-0 la pauză, după „dubla” reușită de către Buș, în minutele 24, respectiv 43.

În partea secundă a jocului, Chindia a redus din diferență prin golul superb al ex-dinamovistului Neicuțescu în minutul 66. Mijlocașul de bandă de 20 de ani a driblat tot pe stânga și a finalizat în plasă. Oaspeții au restabilit egalitatea pe final, când Bic, fostul fotbalist al Craiovei, a transformat fără probleme un penalty.

Echipa lui Viorel Moldovan face un meci memorabil în prima etapă și marchează două goluri la debut în deplasare după ce ieri cealaltă nou-promovată, Academica Clinceni, i-a pus mari probleme Universității în Bănie, 2-3. 

Gaz Metan - Chindia 2-2 (Buș 24, 43 / Neicuțescu 66, Bic -pen. 86)

Vezi AICI statisticile meciului

Vezi AICI video de la meci

Echipele DE START

GAZ METAN: Pleșca - Velisar, Constantin, Larie, Crețu - Roșu, Droppa - Chamed (Drăghici 75), Olaru (Pleașcă 82), Sanoh (Fernandes 54) - Buș 
Rezerve: Batista, Pleașcă, Popa, Costea, Romeo, Fernandes, Drăghici
Antrenor: Edward Iordănescu

CHINDIA: Aioani - Dumitrașcu, Leca, Benga, Martac - Novac - Neicuțescu, Mihai (Neguț 46), Bic, Rață (Yameogo 46, Florea 73) - Voduț
Rezerve: Popescu, Dinu, Neciu, Neguț, Yameogo, Șerban, Florea
Antrenor: Viorel Moldovan

Stadion: Gaz Metan, Mediaș
Arbitru: George Rădulescu / Asistenți: Bogdan Gheorghe, Vlad Bârleanu

„Suntem în faţa debutului în noua competiţie şi fac un apel mare la suporteri, să vină alături de echipă la stadion şi să plecăm împreună la un drum nou, care se anunţă şi greu cu siguranţă, dar cu speranţe pentru multe satisfacţii în viitor”
Edi Iordănescu, Gaz Metan

„Nu mă aştept la un joc cu intensitate foarte mare. Motoarele nu sunt turate. Trebuie să ne prezentăm bine, să fim echilibraţi, să avem o organizare bună, atât în apărare cât şi în atac. Le-am spus jucătorilor că trebuie să abordăm toate meciurile la victorie, indiferent de numele adversarului. Întâlnim o formaţie care s-a întărit, a adus elemente interesante”
Viorel Moldovan, Chindia

 

GALERIE FOTO. Ultimul antrenament înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș:

Posted by AFC Chindia Oficial on Sunday, 14 July 2019

Vezi AICI programul etapei #1 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul live din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1155979811106621
Dumitrescu Alin-Marian  •  15 Iulie 2019, 23:01
Postat de Danut Ognean pe 15 Iulie 2019, 22:35

chindia scoate un egal cu ajutorul arbitrajului!conele nou ptomovate satelitii fcsbeului sunt ajutate de fluierasi in start pentru ca in meciurile directe sa cedee punctele primite cadou de la arbitrii fcsbeului!

Cu ce a ajutat arbitrul Georgică? Chindia nu este clona. Poate clona ești tu dar sper ca varianta originala sa fie mai inteligenta. Chindia este o echipa veche Georgică cu mintea mica. Cred ca și pe Dinamo a ajutat-o arbitrii sa nu ia 10 sau sa nu piardă la masa verde su sa fie suspendați. Aici chiar nu înțeleg arbitrul care după regulament trebuiau date 10 min și fluierat finalul. Deci arbitrul este Dinamo ist.

100002473541087
Danut Ognean  •  15 Iulie 2019, 22:35

chindia scoate un egal cu ajutorul arbitrajului!conele nou ptomovate satelitii fcsbeului sunt ajutate de fluierasi in start pentru ca in meciurile directe sa cedee punctele primite cadou de la arbitrii fcsbeului!

gazistu
gazistu  •  15 Iulie 2019, 21:56

De ce mereu ne gasim scuze si dam vina pe arbitrii? 1. Neicutescu o driblat 2 fundasi centrali, ca in fata blocului si a marcat? CE VINA ARE ARBITRUL? 2. Corner Targoviste, si Droppa da cu mana in minge; Arbitrul vede si aplica regula (DA 11 m). SI AICI CE VINA ARE ARBITRUL? trebuia sa inchida ochii sa sara toata lumea pe el? NU , DAI PENALTY, ca asa e corect. 3. Cine ne-o impiedicat sa marcam in minutele 88 si 90+2, ca si atunci am avut ocazii? CE VINA ARE ARBITRUL ??? Altceva?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează