FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

FOTO Au licența Pro? Cine a apărut în lojă lângă Pintilii și MM

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat sambata, 18 martie 2023 20:25 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 20:41

Portughezii Filipe Teixeira (42 de ani) și Geraldo Alves (42 de ani) și-au făcut apariția în tribunele Arenei Naționale la derby-ul dintre FCSB și CS Universitatea Craiova.

Peste 16.000 de spectatori au venit la primul derby al play-off-ului. Printre ei s-au numărat Filipe Teixeira și Geraldo Alves, foștii fotbaliști ai celor de la FCSB. Prezenți la Tribuna Oficială, au atras atenția camerelor TV, dar și a fanilor aflați în apropiere. 

Basarab Panduru, dezvăluire-șoc chiar înainte de FCSB - CSU Craiova: „Să știți de la mine, nu va mai fi chemat la națională cât e Edi Iordănescu!”
FCSB - CSU Craiova
Basarab Panduru, dezvăluire-șoc chiar înainte de FCSB - CSU Craiova: „Să știți de la mine, nu va mai fi chemat la națională cât e Edi Iordănescu!”

Teixeira și Geraldo au stat în aceeași lojă cu Mihai Stoica și cu Mihai Pintilii. „Principalul” fără licență de la FCSB este suspendat și nu poate sta pe bancă. 

+10 FOTO

Geraldo și Teixeira, foști oameni importanți la FCSB 

Geraldo și Teixeira s-au numărat printre fotbaliștii apreciați de Gigi Becali de-a lungul anilor la FCSB. Prezența celor doi în lojele Arenei Naționale ar fi putut fi citită și în altă notă, vicecampioana fiind în căutare de „principal” după despărțirea de Leo Strizu. 

Singura problemă? Niciunul dintre cei doi nu a obținut încă Licența Pro.

Felipe Teixeira a evoluat la FCSB între 2017 și 2019. A fost ultimul club din carieră. Tot două sezoane a îmbrăcat și Geraldo tricoul roș-albastru, între 2010 și 2012.

O să aducem un antrenor și nu va fi doar o licență pe bancă. Avem variante, cred că în câteva zile îl vom prezenta. Nu e român. Unul dintre ei a mai activat în România ca jucător, dar avem si nume care nu au activat în România. Patronul va alege. Cert e că noul antrenor va avea o colaborare directă cu Pintilii și cu întreg staff-ul
- Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, în urmă cu o săptămână

VIDEO. Suporterii FCSB, optimiști înainte de derby: „Scor? 4-1!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Ce nu s-a văzut la TV înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova » Cum a fost surprins suspendatul Mihai Pintilii

Neagoe dezvăluie de ce a lăsat pe bancă un om-cheie cu FCSB: „Efectiv, nu avea cum”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
paolo15
paolo15  •  19 Martie 2023, 05:40

Un articol fără subiect. Și v-au trebuit și doi ziariști...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează