FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

VIDEO Hagi, ca Guardiola » Foștii elevi ai lui Cruyff, discurs asemănător către jucătorii lor

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 11:30 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 12:53

La finalul partidei contra Chindiei, 0-0, Gică Hagi a explicat ce l-a deranjat cel mai bun la elevii săi. Discursul său seamănă cu cel al lui Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City

Tehnicianul Farului spune că nu i-a plăcut că jucătorii săi nu au ținut de minge în meciul contra trupei lui Adi Mihalcea și că aceștia nu au driblat suficient în jumătatea adversă.

Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB
FCSB
Hagi i-a dat mesaj lui Dică » Dezvăluirea noului antrenor de la FCSB

„Le-am zis de 100 de ori «Urmăriți și atacați mingea! Bateți unde trebuie». Sunt nemulțumit de desfășurarea meciului în jumătatea adversă. 

Nu poți să nu ai o fentă, un dribling. Nu poți! Nu ai cum. Nu poți să joci fotbal! Noi ne antrenăm ca să avem relații de joc, dar, din punct de vedere individual, lucrurile trebuie să fie la alt nivel

Am pretenții mari. Exigențele sunt mari. Vreau mijlocași care să dea pase decisive, iar atacanții să finalizeze, să dea goluri”, a declarat Gică Hagi.

Pep Guardiola: „Urăsc când nu avem mingea”

Antrenat și el de Johan Cruyff, ca Hagi, Pep Guardiola încearcă să le transmită jucătorilor de la Manchester City filozofia fostului mare antrenor olandez. 

Într-un video publicat de Manchester City, tehnicianul spaniol a fost surprins cum le cere elevilor săi să aibă posesia, spunând că e ceea ce-și dorește cel mai mult de la ei.

„Cel mai mul urăsc când nu vreți să avem mingea. Urăsc! Ne antrenăm în fiecare zi pentru asta. Aveți permisiunea de a face o greșeală, aveți permisiunea de a pierde și aveți permisiunea de a face orice. Dar vreau mingea”, a spus Pep Guardiola.

VIDEO Concluziile lui Hagi după Farul - Chindia 0-0

Citește și: 

Gică Hagi își recunoaște greșeala: „E o accidentare de durată, e vina noastră!”

Rapid vrea să-l înlocuiască pe Rareș Ilie cu un jucător de la Farul » Pe cine a pus Mutu ochii

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
666piturca
666piturca  •  31 Iulie 2022, 20:38

De asemenea, este stiut ca Guardiola suna la Constantza in fiecare joi, ca sa decideze primul 11...

666piturca
666piturca  •  31 Iulie 2022, 20:36

Da, asta vine cam asa... Un profesor universitar, ieri, in tramvai: "coborati la prima?" Azi, ce sa vezi? Același tramvai azi; un hot de buzunare își zice: "s-o cobor pe baba asta la prima?"

TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  31 Iulie 2022, 14:59

sincer nu l-am auzit pe guardiola faccina greseli gramaticale și vorbind de cei 30 de metri . Știu doar ca un jurnalist i-a răspuns pe măsură crescătorului de puiet pentru bani ca se mira și azi dece liniile de tramvai sunt paralele. vai de noi... și ii mai auzi totul pentru ridicarea și slavirea fotbalului dar facind totul sa vinde imediat ce au dat de...iarba orice jucător.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează