FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO / UPDATE Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii

Gică Hagi, la conferința de presă // foto: captură YouTube
Gică Hagi, la conferința de presă // foto: captură YouTube

Articol de - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 10:23 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 11:29

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul-finanțator de la Farul, i-a arătat cu degetul pe cei de la Sepsi OSK, pe care îi acuză că l-au deturnat pe Mihai Bălașa (27) din drumul spre echipa sa. Zilele trecute, covăsnenii se plânseseră de același lucru în cazul lui Constantin Budescu, care a semnat cu FC Voluntari după ce lăsase de înțeles că va merge la Sf. Gheorghe. 

Tras pe linie moartă la CSU Craiova, stoperul Mihai Bălașa, jucător crescut la Academia „Gheorghe Hagi”, a semnat cu Sepsi OSK. La 5 zile după oficializarea transferului, Gică Hagi, antrenorul și principalul finanțator de la Farul, a dezvăluit că avea promisiunea lui Bălașa că va semna cu echipa lui, înainte ca Sepsi OSK să intre pe fir și să-l ademenească pe stoper la Sf. Gheorghe.

Gică Hagi îi acuză pe șefii lui Sepsi: „E pe față, mi-au luat jucătorul! Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!” + Cum se apără covăsnenii
Mihai Bălașa, la prezentarea oficială la Sepsi

Hagi susține că cei de la Sepsi OSK au încercat să procedeze așa și în cazul lui Ionuț Larie, adus de Farul în vara anului 2021, dar că Ionuț nu le-a acceptat propunerea.

Acuzațiile lui Hagi vin în contextul în care oficialii celor de la Sepsi OSK l-au arătat cu degetul pe Constantin Budescu pentru o presupusă lipsă de profesionalism. Atât directorul general Attila Hadnagy, cât și finanțatorul Laszlo Dioszegi s-au declarat deranjați de faptul că Budescu își dăduse acceptul să meargă la Sepsi OSK, dar în cele din urmă a semnat cu FC Voluntari.

Patronul lui Sepsi îi răspunde tăios lui Budescu: „De ce ne-a mai sunat să se autopropună? Este lipsit de educație!”
SEPSI OSK
Patronul lui Sepsi îi răspunde tăios lui Budescu: „De ce ne-a mai sunat să se autopropună? Este lipsit de educație!”

VIDEO. Gică Hagi acuză: „Cei de la Sepsi îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel!”

„Pe Bălașa l-am dorit, dar, din păcate, în ultima secundă l-a luat Sepsi. Îl certau pe Budescu, dar au făcut la fel. Am înțeles că dau telefoane jucătorilor. Când transferurile sunt ca rezolvate, ei sună să pluseze. Și îl mai ceartă pe Budescu. Măcar ăla își permite să facă așa ceva, că e ditamai jucătorul, poate să facă ce-și dorește. 

Budescu e cel mai mare decar din ultimii 10 ani în România, probabil are și el pretențiile lui. Eu nu mi-am permis nici măcar să-l ating, e scump, pretențios. Și eu îi vreau pe Alibec, Budescu, dar de unde? Mi-l doresc și pe Iancu înapoi, dar e greu. Avem limitele noastre, le cunosc și le transmitem jucătorilor. De Bălașa îmi pare rău, a fost un copil de-ai noștri, dar din păcate a greșit față de mine, pentru că mi-a dat cuvântul, dar Sepsi l-a sunat și a plecat acolo

Vedeți cum e viața? Și ei s-au luat de Budescu. Eu ce să mai zic de Bălașa, care îmi spusese mie că vine? Apoi îmi spune că nu mai vine, că e la Sepsi. Probabil i-o fi dat Mitrea telefon (n.r. - Bogdan, fundaș central la Sepsi OSK), cum a făcut și cu Larie, noroc că Larie n-a mers acolo. Vedeți cum se fac lucrurile? Fiecare să-și vadă de treaba lui”, a spus Hagi în conferința de presă ce a urmat meciului dintre Farul și FCU Craiova, 3-2

Gică Hagi: „Sepsi a plusat cu un euro pentru Bălașa! Era să-l pierd și pe Larie, noroc că are caracter”

„Am fost forțat să zic asta, e pe față. Copil crescut la mine, și-a dat cuvântul, bătuserăm palma și cu Craiova, și s-au băgat ei! Au plusat, dar știți cât? Un euro, așa cred! Un euro mai mult! Cred că Bălașa a făcut o greșeală în cariera lui. Dacă ne alegea pe noi... știe ce am vorbit. E libertatea lui, nu îngrădim pe nimeni, dar când îți dai cuvântul, ține-te de el!

A optat pentru altcineva, pentru un leu în plus, cu același obiectiv ca noi. Sub nicio formă Sepsi nu are obiective mai mari decât noi. Ne numim Farul, suntem un club de tradiție. Suntem campioni, un club mai puternic decât ei. Că ei au mai mulți bani, că sunt subvenționați, foarte bine. Dar să nu mai dea telefoane la jucători, era să-l pierd și pe Larie! Noroc că el are caracter”, a adăugat „Regele”. 

Am vorbit doar pentru a nu mai spune de Budescu, îl apăr pe el! Să nu vorbească de Budescu, că prima dată mi-au făcut-o mie! Și sunt conducător, sunt nume mare. Nu mai plusa, eu nu mă bag în concurență cu voi. Pe Luckassen l-am lăsat să meargă la ei, nu mi-am permis să dau la fel de mulți bani

- Gică Hagi 

UPDATE. Sepsi îi răspunde lui Hagi: „Nu l-a furat nimeni pe Bălașa. El ne-a zis că nu s-a înțeles cu Farul”

Directorul general al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a reacționat în urma acuzațiilor formulate de Hagi: 

“Nu l-a furat nimeni pe Bălașa. Și cred că domnul Hagi nu a fost bine informat. Lucrurile au stat exact așa: l-am vrut și noi, dar și Farul. La un moment dat Bălașa ne-a zis că nu ne mai așteaptă, pentru că noi nu ne înțelegeam cu Craiova. Cei de la Farul o făcuseră. I-am urat baftă și asta a fost. Mergea la Farul. 

Apoi mă sună peste vreo două ore ca să reluăm discuțiile, și cu el, și cu Craiova, că nu s-a înțeles cu Farul. A fost ceva în contract ce nu i-a convenit. În momentul ăsta noi am reluat toate negocierile și ne-am înteles. Așa a fost. Noi chiar ne luasem gândul, când ne-a zis că merge la Farul. Deci el ne-a zis că nu s-a înțeles”, a declarat Hadnagy, pentru GSP.ro. 

Mai multe știri despre Farul:

Ce l-a deranjat pe Hagi în victoria Farului cu FCU Craiova » Reproșuri pentru jucători

Farul a cedat un fotbalist la rivala din lupta pentru play-off: „Îți dorim mult succes!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Ianuarie 2022, 22:37

nu il inteleg pe Hagi! isi cam baga nasul unde nu-i fierbe oala! ca l-au luat altii pe Balasa, asa se intampla in toata lumea, ala care da mai mult, cumpara! ce treaba are el cu Budescu? Budescu a facut ce a considerat, Balasa la fel! nu e Hagi stapan peste nimeni! sa zica merci ca l-au luat aia de la sepsi, Balasa e mai slab si ca larie, si ca ghita! ba chiar si ca dobrosavlevici pe care doar ce l-a vandut! el ar trebui mai bine sa-si faca o analiza la ce s-a intamplat aseara, ca de la 3-0 era sa-i casapeasca echipa lui amititeloaie!

279602929186838
Billy Bilciurescu  •  25 Ianuarie 2022, 20:29
Postat de klauz pe 25 Ianuarie 2022, 13:15

Hagi acuza pe toata lumea, de fiecare data, si se lauda pe el, intotdeauna... Cum a ajuns acest impostor sa se pretinda un fost mare fotbalist, acest nimic dubios? Ca a fentat doua cluburi cu nume sa-l ia, e una, dar nu a rezistat deloc, tot in Serie B si Turcia a fost locul lui... In schimb, Mutu are peste 100 de goluri in Serie A, unde gica hagi nu a atins de o suta de ori mingea.

RESPECT !!!!

laur_gr
laur_gr  •  25 Ianuarie 2022, 16:03

Sa-i zica Hadnagy lui Mutu. Intre Hadnagy si Hagi il cred pe Hagi 100%. Budescu i-a pus la punct corect. Niste bad loosers astia de la Sepsi.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close