FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Popescu, drastic cu decizia UEFA de a scoate echipele românești din Europa League: „Au vrut să ne închidă gura!”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 21:34

Gică Popescu, președintele Viitorului, a comentat inițiativa UEFA de a introduce o a treia competiție continentală inter-cluburi. 

  • CONTEXT: UEFA va avea începând din 2021 trei competiții: Champions League, Europa League și Europa Conference League;
  • România (locul 30 în clasamentul UEFA) ar avea în acest moment 4 echipe în Europa: una în turul I preliminar UCL și 3 în turul I preliminar ECL;
  • ZERO ECHIPE direct în Europa League, unde mai poate ajunge doar campioana Ligii 1.

„Mie îmi place să văd partea plină a paharului. Mi-ar plăcea să cred că va fi bine din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu va fi la nivelul Europa League, dacă câștigurile financiare vor fi la 60%, pentru noi e bine. 

Vedeți cum s-au separat lucrurile. Am spus că e o nedreptate făcută fotbalului din Estul Europei. A spus-o și Gică Hagi sau Dan Petrescu. Acceptând acest lucru, sperăm că ajută financiar echipele mai sărace. 

Nu cred că poate UEFA să dea o groază de bani în Liga Campionilor, mulți în Europa League, iar aici deloc. Cred că au creat competiția ca să ne închidă gura”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

UEFA ne scoate din ELITA EUROPEI! România, interzisă în Europa League și trimisă în LIGA A TREIA a fotbalului continentală

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
1065808933555529
Andrei Preda  •  10 Octombrie 2019, 09:26
Postat de Mihai Gruia pe 09 Octombrie 2019, 08:59

Viitorul nu a fost in stare sa ajunga nici macar aproape de play off dar vrea in Europa League.

Laa parnaie inapoi cu *** haista !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spineshivers
spineshivers  •  09 Octombrie 2019, 12:21

Unii sunt atat de departe pe ultimul loc incat chiar au impresia ca sunt pe primul. Fotbalul e o industrie. Nu-ti plateste nici naiba abonamente de zeci sau sute de euro ca sa vada FCSB sau Viitorul. Echipele noastre sunt necompetitive fizic, jucatorii nu pot da cinci pase drepte, mingea sare de zece ori la orice sut pana in bratele portarilor. Iar orice sut mai puternic se duce la metri de poarta. Noi suntem buni doar sa profitam de banii lor si sa distrugem tot. Mi se pare normal sa reinfiinteze un fel de intertoto. Acolo ne e locul. Vrem mai mult? Sa ne-apucam de munca! PS. Ca sigur apare vreun carcotas sa comenteze la faza cu abonamentelor. Nu orice tara din lumea asta plateste 13 dolari pentru peste 100 de canale digitale dintre care jumatate full HD cu tot felul de sporturi moca si net de mare viteza. Pe-afara ti se usuca buzunarele daca vrei lucruri misto ca totul e cam in sistem pay per view. Cand i-am zis unui francez de aia 13 dolari pentru Champions League si altele nu m-a crezut pana nu i-am trimis poza cu bonul. Noi o ducem bine si mai facem si gargara.

mal.
mal.  •  09 Octombrie 2019, 09:44

Aveam două echipe calificate direct în grupele UCL. Ce-am făcut atunci: un patron a fugit cu banii și a desființat echipa (Unirea Urziceni) iar în al doilea caz banii au dispărut (unde oare?) și echipa s-a desființat și ea! Mai vor și alții? De ce să fie UEFA sponsorul pungașilor din România? A luat atunci atitudine dl. Popescu Gheorghe? Să fim serioși... mulți moraliști au jucat hora în vremurile alea! Așa se întâmplă când te crezi șmecher pe banii altora!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează