FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UTA 3-0

VIDEO Gică Popescu, la Fotbal Show: „FCSB dă într-o tranșă atâția bani pe Miculescu? Nu cred. E anormal!”

FC Voluntari - UTA 2-0 | Invitat în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport, Gică Popescu a analizat transferul iminent al lui David Miculescu la FCSB.
FC Voluntari - UTA 2-0 | Invitat în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport, Gică Popescu a analizat transferul iminent al lui David Miculescu la FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 20:45 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 22:43

FC Voluntari - UTA 3-0 | Invitat în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport, Gică Popescu a analizat transferul iminent al lui David Miculescu la FCSB.

Becali a anunțat azi că a rezolvat transferul lui Miculescu, în schimbul clauzei de 1,7 milioane de euro. Atacantul de 21 de ani al arădenilor a făcut un joc modest în această după-amiază, în eșecul dur suferit la Mioveni, 0-3 cu FC Voluntari.

De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare
FCSB
De ce a grăbit „negociatorul” Becali transferul lui David Miculescu » Ce internațional român a contribuit la mutare

David Miculescu spre FCSB. Gică Popescu: „Îl poate înlocui pe Tănase”

„E o sumă importantă pentru campionatul intern, pentru fotbalul mare ar fi o sumă mică. Evoluția lui ștearsă de azi poate fi explicată de acest transfer. 

Când ești aproape să faci un pas important în carieră, trebuie să fii atent să nu te accidentezi. Cred că îl va înlocui pe Tănase, acesta a fost motivul pentru care l-au transferat. 

Poate să bată și la porțile naționalei, dar pentru asta trebuie să arate constanță la echipa de club”, a declarat Popescu în emisiunea Fotbal Show moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan.

Apoi, președintele Farului a susținut că nu-și imaginează că FCSB poate achita într-o singură tranșă 1,7 milioane de euro pentru Miculescu: „Nu cred că FCSB poate plăti pe loc 1,7 milioane de euro, cred că va fi plătită în tranșe această sumă. Ar fi ceva anormal să plătești o sumă atât de mare într-o singură tranșa! Nu cred că se poate întâmpla asta în fotbalul românesc”.

Anul trecut, Miculescu a avut evoluții foarte bune, și datorită lui UTA a avut un parcurs destul de bun. Miculescu poate fi jucătorul de care FCSB are nevoie după plecarea lui Tănase
Ovidiu Herea, la Fotbal Show

A jucat cu frâna de mână trasă, dar e normal. Poate urma un transfer care să-i schimbe viața
Gică Popescu, la Fotbal Show

De azi, pe GSP.ro, cititorii vor putea vedea în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.

Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Clasamentul actualizat din Superliga

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ortega
ortega  •  02 August 2022, 12:25

Cică și pe ciurucul Nicolas Popescu s-au oferit 1,7 milioane . Dar de ruble ... Poate poți cumpăra 2 bilete de autobuz ... Dar trebuie promovată taraba Rejelui *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  01 August 2022, 17:20

Gica tu cat ai *** dintr o transa ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  31 Iulie 2022, 21:00
Postat de Hcm27 pe 31 Iulie 2022, 18:21

Nu,băiețel,la închisoare a ajuns ca asa au vrut mai marii noștri politicieni.Baiatul își recunoscute greseala și acoperise și prejudiciul,partea lui.Fusese condamnat cu suspendare pina la ultima instanta.Acolo,fiindcă era candidat la Șefia FRF,i-au schimbat încadrarea din suspendare,în executare,ca să câștige Burleanu FRF.Nu aveau cum sa-l oprească altfel.Dar tu ești mititel și nu poți înțelege.De altfel a reprezentat Guvernul României în relația cu UEFA pentru Euro 2020.Dar și asta este greu de priceput pentru tine,care nu ști decit furculision se scrie,furculision se citeste

A fost un fotbalist mare, dar dupa aceea tot pe ce-a pus mana a intrat in faliment.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează