FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Gică Popescu stinge conflictul dintre Gheorghe Hagi și Dan Petrescu: „E greu ca prietenia lor să se rupă”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 august 2019 19:21

Gheorghe Hagi (54 de ani) și Dan Petrescu (51 de ani) au fost în centrul atenției în ultima perioadă, aruncându-și „săgeți” unul celuilalt.

CONTEXT: Contrele de la distanță au fost stârnite de o declarație a lui Dan Petrescu, care a susținut că singura echipă din Liga 1 care a pus probleme CFR-ului a fost Chindia Târgoviște. Gică Hagi a fost deranjat că Viitorul a fost considerată de „Bursuc” mai slabă decât nou-promovata. 

Este foarte greu ca această prietenie de peste 20 de ani să se rupă, indiferent de faptul că în anumite momente pot apărea tensiuni. Sunt doi câştigători. Şi Dan, şi Gică, doi oameni care iubesc victoriile. Aceste tensiuni sunt normale, fiecare îşi apără interesul clubului unde îşi desfăşoară activitatea, însă prietenia e mult prea veche şi mult prea frumoasă ca să se strice în urma unor astfel de mici tensiuni”, a declarat Gică Popescu, după meciul cu Astra Giurgiu (scor 1-1, în etapa #6 din Liga 1).

Viitorul ține pumnii CFR-ului

Gică Popescu speră ca rivala din Liga 1, CFR Cluj, să treacă de Slavia Praga și să se califice în grupele Ligii Campionilor. Nu o uită nici pe FCSB, echipă care întâlnește Vitoria Guimaraes, în play-off-ul Europa League. 

„Îi dorim lui Dan din tot sufletul multă baftă, pentru că ar fi o performanţă pentru fotbalul românesc. E important să adunăm puncte, e important ca toate echipele care joacă în cupele europene să facă rezultate bune. Eu îmi doresc ca şi CFR, şi Steaua să meargă mai departe”, a spus Gică Popescu. 

VEZI ȘI:

CFR - SLAVIA PRAGA // VIDEO Dan Petrescu atrage atenția: „Slavia e cea mai ofensivă echipă studiată VREODATĂ de mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează