FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

VIDEO Gică Popescu: „Lăsați-l în pace pe Mazilu!” + „Au dat două goluri și îi faceți vedete”

Foto: Raed Krishan (GSP) +4   FOTO
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat marti, 14 martie 2023 14:27 / Actualizat marti, 14 martie 2023 15:05

Gheorghe Popescu (55 de ani), președintele celor de la Farul Constanța, a spus că Adrian Mazilu (17 ani), extrema dreaptă a „marinarilor”, trebuie lăsat în pace, dat fiind faptul că a fost lăudat în ultima perioadă, în urma celor 4 goluri marcate în 10 apariții în Superliga în acest sezon. 

Oficialul dobrogenilor crede că este foarte greu ca un jucător de 17 ani să suporte presiunea pusă pe umerii lui și că niciun club din afară nu și-a manifestat interesul pentru el, așa cum s-a speculat în ultimele săptămâni. 

Ladislau Boloni critică scandalul de la meciul Sepsi - FCU Craiova: „O porcărie bună pentru extremiști, nu pentru fotbal”
BOLONI LA 70 DE ANI
Ladislau Boloni critică scandalul de la meciul Sepsi - FCU Craiova: „O porcărie bună pentru extremiști, nu pentru fotbal”

Gheorghe Popescu, președinte Farul: „Lăsați-l pe Adrian Mazilu în pace!”

„Lăsați-l pe Mazilu în pace, pentru că de fiecare dată când s-a început să se vorbească despre un jucător, precum Octavian Popescu sau Sali, acum l-ați luat pe Mazilu, o să înceapă să scadă ca randament. Sunt încă copii, au doar 17 ani, și este foarte greu să suporte toată presiunea pe care lumea o pune pe ei.

Adrian Mazilu este un jucător cu perspective extraordinare, cum sunt și alții de la noi, de la Farul. Despre Sali spunem la fel, despre Borza la fel, care are 17 ani și o evoluție bună, dar nu mai vorbiți de ei după două meciuri. Au dat două goluri și îi faceți vedete, scrieți că încep echipele să sune după ei. Nu e așa. Nu sună nimeni. 

Când vor ajunge să joace în echipa națională, să câștige titluri, să dea 30 de goluri, cu siguranță că nu vor rămâne aici și vor merge să joace la cluburi importante de afară. Sunt încă foarte mici și nu au făcut nimic”, a declarat Gheorghe Popescu, după o vizită făcută la Muzeul Fotbalului din București, alături de Constantin Bogdan Matei, șeful Comisiei pentru Tineret și Sport, dar și de alți reprezentanți ai Senatului. 

Citește și: 

Andrea Compagno nu apare în lotul preliminar al Italiei, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, publicat de Gazzetta dello Sport!

Gică Popescu numește favorita în „finala” pentru play-off, dintre Sepsi și FCU Craiova: „Văd un alt tonus la ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează